Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

my ci probujemy pomoc a tak sie odwdzieczasz, wiesz dzieki :evil::evil: mowimy ci dobrze a ty sie rzucasz na wszystkich bo chca ci pomoc... nazwy miejsc juz zostaly podane (tan-mal i sklep malawi).

Opublikowano

Wiesz nimbo, kolega ma trochę racji, nadmiar

informacji może zaszkodzić, RAM-u może braknąć :-)

milc

Opublikowano
i bardzo ciekaw jestem dlaczego administator pozbawil mnie mozliwosc edycji swoich postow@!!!!!

Ano dlatego, że użytkownicy w ogóle nie mogą edytować postów, nie tylko Ty i nie tylko w tym poście.

Wracając do tematu. Nie wiem, czemu się denerwujesz. Odłów to nie takie hop siup, żeby od tak sobie dać z nim radę, zwłaszcza, jak nie potrafisz posłuchać dobrych rad. Polegając tylko na swojej wiedzy, nie wiem jaka ona jest, rybom nic dobrego nie zrobisz. Pomijam to, czy odłów chcesz mieć, bo fajnie się opowiada znajomym, że Murzyn specjalnie dla Ciebie nurkował w Malawi po te ryby, czy chcesz dokładniej poznać zachowania "naturalnych" osobników, ale zastanów się dobrze, jakby każdy początkujący kupował ryby z odłowu, to biedne to nasze środowisko by było. Z resztą, co się będę rozpisywał... na forum jest już jeden temat poświęcony rozmyślaniom o odłowie, jakbyś chciał, to byś przeczytał i wyciągnął odpowiednie wnioski.

Opublikowano

przeczytlem i zadnych wnioskow,stad zalozylem moj,ktory mial tyklko dotyczyc miejsc,innych zrodel (np te ktore juz umieslicisei)!!! wiec ja nie wiem co takiego dziwnego widzicie w tym,ze lubie konkretne i na temat odpowiedzi-zasyfiony post poza tymi odp ,ktore dot tematu(wlaczajac potem nawet i moj :) )

MateuszT.....hmmm.....nie uderza mnie text o murzynie,powiedizazlbym cos wiejec,ale kultura osobista jest kwestia wychowania :shock: .Nawiasem,gdybym sie chcial chcwalic na temat topiacych murzynow dla mojego widzimisie,zaltwilbym to chociazby kupujac akwa w argusie...... :!:

milc - RAM sie nie zapcha,2 nazwy sklepow wymienione w poscie sa jeszcze do ogarniecia,wiec spokojna Twoj rozczochrana......... :twisted::P

koniec? :?

Opublikowano
zasyfiony post poza tymi odp

OK, nie ma sprawy, postaram się odtąd nie

zasyfiać twoich wątków, tym bardziej, że i czyta

się Ciebie cholernie ciężko. :(

milc

Opublikowano
MateuszT.....hmmm.....nie uderza mnie text o murzynie,powiedizazlbym cos wiejec,ale kultura osobista jest kwestia wychowania
Tekst o Murzynie nie miał Cię uderzyć. Z resztą napisałem, że nie wiem, co kieruje Twoim wyborem i nie mam zamiaru tego oceniać. Jeśli jednak odebrałeś to jako atak- przepraszam. Chciałem tylko powiedzieć, że środowisko naturalne to bardzo delikatna kwestia. Wystarczy, że amerykański rynek jest tak przesiąknięty odłowami. Inteligentniejsza część ludzkiego gatunku powinna dobrze przemyśleć czyny, których konsekwencji naprawić się nie da. Namiary na importerów masz, zapewne wiesz, jak sprawa wygląda, zrobisz z tym wszystkim co zechcesz.
Opublikowano

Mateusz czasem czegos się nie da wytłumaczyć, i chyba pozostaje pójść w ślady milca z postu powyżej, ja mam tylko nadzieję że za jakiś czas nie pojawią sie w związku z tym akwa i z ta obsadą oczywiście konkretne pytania w stylu: czemu moją super obsadę z odłowu szlag trafił?

Opublikowano

co ty chcesz tu tlumaczyc??wypowiedz nie na temat jest wypowiedzia nie na temat ,i taka zostanie-to sie samo przez sie rozumie. :lol:

dziwna macie reakcje w momencie,kiedy Wam ktos zwraca uwage,panowie nieoymylni.....

:twisted: dobra koiec tego jalowego gadania.. :twisted:

ADMINISTRAOTR PROSZE USUNAC ODPOWIEDZI NIE NA TEMAT,KTORE ZNAJDUJA SIE W TYM POSCIE.

powinno rozwiazac problem.... 8)