Skocz do zawartości

Nowe akwarium 450l osprzęt i mieszkańcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obdzwoniłam 4 sklepy u nas, nigdzie nie mają tak dużego akwarium a na zamówienie nie wiedzą jaka cena byłaby .... okażę się, że teraz z akwarium będzie największy problem ;)

link nie dla mnie , mam w pokoju białe, lakierowane meble.. zupełnie nowoczesne więc te rzeźbione i w brązie nie będą pasowały poza tym nie ta cena ;)

znalazłam w sklepie forumowym Ekert akwarium AKWARIUM PROSTE (GUARDIAN) 450L WYM.150x50x60CM (10MM) i pokrywę Pokrywa aluminiowa DIVERSA T8 150x50 2x36W lub DIVERSA Pokrywa z tworzywa 150x50 czarna 2x36W ..niestety z T5 się nie otwiera...co myślicie o tym ?

Opublikowano
Obdzwoniłam 4 sklepy u nas, nigdzie nie mają tak dużego akwarium a na zamówienie nie wiedzą jaka cena byłaby .... okażę się, że teraz z akwarium będzie największy problem ;)

na Białe Błota dzwoniłaś? tam jest największy wybór i sądzę że 450 będą mieli ( tel 525852100).

Jeszcze szansa jest w sklepie na Śniadeckich ale raczej mała.

Zobacz jeszcze w galerii pomorskiej - na piętrze też kiedyś widziałem spore zbiorniki.

Opublikowano
mają fajne zestawy ale pokrywy plastikowe i akwa profilowane..

znalazłam coś takiego : http://www.akwaria.net/Produkty/Zestawy-akwarystyczne/Zestawy-morskie/Comfort/Zestaw-akwarystyczny-morski-Comfort-150-375L-Akwarium-150x50x50-375L-proste-Pokrywa-aluminiowa-2x36W-T8-Szafka-akwariowa-Comfort ... i podoba mi się ... pokrywa chyba dobra ?

Tak,pokrywa tu jest aluminiowa.Ładny zestawik...

Opublikowano

Witam,

Robizoo to solidna firma, mase rzeczy od nich brałem, nigdy nie było problemów, w tamtym tyg. zamówiłem narożne dla znajomego, wraz z całym osprzętem, kontakt bezproblemowy, wysyłka błyskawiczna. Śmiało moge polecić.