Maksym Opublikowano 29 Grudnia 2010 #1 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Moje pytanie może wydać się dziwne ale mimo to zapytam. Czy mrożonego cyklopa można przerobić na suszonego???
MateuszT Opublikowano 29 Grudnia 2010 #2 Opublikowano 29 Grudnia 2010 W jakim celu :?: Nie wiem, czy ktokolwiek to praktykował, pewnie łatwy to proces nie będzie, ale jeśli masz taką potrzebę, to próbuj, choć wątpię, żeby się udało. Za bardzo nasiąknięty wodą, za drobny, najprawdopodobniej poskleja się w jedną kluchę i jak rozdrobnisz, to będziesz miał jeszcze drobniejszy pył.
yaro Opublikowano 29 Grudnia 2010 #3 Opublikowano 29 Grudnia 2010 suszysz w suszarce do grzybów a potem kroisz nożem. ale ja też zadam pytanie po co?
Maksym Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor #4 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ponoć jest świetnym pokarmem dla pyszczaków i dobrze wybarwia. Dlatego chcę go przerobić z mokrego na suchy, mokry jest za drobny a ja chcę zrobić suchy bardziej widoczny dla ryb.
Flavus Opublikowano 31 Grudnia 2010 #5 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Mrożony w sam raz jest Jak wrzucisz odpowiednią ilość to zjedzą.
Rekomendowane odpowiedzi