elozox Opublikowano 3 Grudnia 2010 #1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam Chcialbym abyscie wypisali 2 najbardziej odpowiednie i najpiekniejsze waszym zdaniem obsady mbuna 3 gatunkowe 1 roslinozerne/wszystkozerne 2 miesozerne/wszystkozerne moj typ : 1 P.demasoni M.msobo magunga L.hongi SRT 2 C.afra Jalo Reef,L.yellow,M.joanjohnsonae Kto chce brac udzial w zabawie niech pisze swoj typ obsad . Wszystkie zastawienia podlicze przed wigilja, wazne tez zeby byly to gatunki w miare dostepne w Polsce oraz zeby uzytkownik nie powielal gatunkow(wszystkozernych) w 2 roznych obsadach (1.M i2.R ) :!: Zobaczymy jakie najciekawsze kompozycje 3 gatunkowe proponowali by uzytkownicy KM
kunta Opublikowano 4 Grudnia 2010 #2 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Moim No.1 jest Labidochromis ianthinus - ale poza zdjęciem w BTN niewiele o nim informacji - nawet nie wiem jaka dieta... Zielskożerna: Metriaclima Zebra Chilumba Maison Reef, Pseudotropheus Flavus, Labeotropheus Trewavasae Zimbawe Rock/Labeotropheus Fuelleborni Katale OB (co do ostatniej pozycji nie jestem pewien na 100% do świąt się zdecyduję i wyedytuję) Mięchożerna: ................ , .................. , ................... (nie wiem nigdy się nie zastanawiałem nad mięsożerną obsadą ale do świąt coś wymyśle i wpiszę)
Flavus Opublikowano 4 Grudnia 2010 #3 Opublikowano 4 Grudnia 2010 1. Roślinożerne/wszystkożerne: a)Pseudotropheus polit Lion's Cove b)Metriaclima msobo Magunga c)Labeotropheus fuelleborni (Katale lub OB lub marmalade cat) 2 Mięsożerne/wszystkożerne: a)Melanochromis joanjohnsonae b)Melanochromis cyaneorhabdos (maingano) c)Labidochromis caeruleus
eljot Opublikowano 4 Grudnia 2010 #4 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeśli bez limitu spowodowanego wielkością akwa to: 1. Roślino Labeotropheus fuelleborni Katale Tropheops Red Fin Hai Reef Metriaclima sp. "Zebra Chilumba" Maison Reef 2. Mięcho Cynotilapia afra Jalo Reef Labidochromis caeruleus Melanochromis sp. "Northern Blue" 3 Wszystko Pseudotropheus Elongatus Chewere Pseudotropheus sp. "Williamsi North" Labidochromis sp. "Perlmutt"
koba Opublikowano 4 Grudnia 2010 #5 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Afra the Lions Cove labidochromis nkali Pseudotropheus sp. "kingsizei north BTW Prosisz nas o cos niemozliwego lol
Rekomendowane odpowiedzi