mars Opublikowano 24 Stycznia 2007 #11 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Chodziło mi tylko o KREWETKI a nie o zmienienie obsady... A nam chodzi tylko o stworzenie dobrych warunków dla ryb. :!:
MateuszT Opublikowano 25 Stycznia 2007 #12 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Na upartego i to całkiem poważnie, można by pokusić się o Potamonautus orbitospinus, czyli malawijskiego kraba. Problemy widzę jednak co najmniej dwa- zapewne w Polsce go nie dostaniesz, a po drugie nie wiem, jak będzie zachowywał się z rybami. Z tego co wiem, zajmie sobię grotę i może zaciekle jej bronić, poza tym kraby to chyba padlinożercy, więc raczej nie powinien atakować ryb... :roll: .
Cad17 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor #13 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ja się pofatygowałem "sabotage" , ponieważ zależy mi na tym i wiem że tylko sobie stroisz żarty. Takich jak ty nazywa się ... Nie używam takich słów...
sabotage Opublikowano 26 Stycznia 2007 #14 Opublikowano 26 Stycznia 2007 wiem że tylko sobie stroisz żarty. ..a Ty sobie nie robisz zartow, z ta obsada, i pomyslami?? :roll: Myslalem, ze Twoj plan to tylko taki niesmaczny zart No nic, bije sie w piers, i postanawiam poprawe, moze teraz na Twoja kolej 8) :?:
Cad17 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor #15 Opublikowano 26 Stycznia 2007 hm... :shock: Jednak ludzie umieją się przyznać do błędu i przeprosić, dlatego należą się i wam przeprosiny z mojej strony - a więc Przepraszam Tak nawiasem (zbieram pieniądze to zmienię obsadę i kupie nocne oświetlenie) :roll:
sabotage Opublikowano 26 Stycznia 2007 #16 Opublikowano 26 Stycznia 2007 ...i tylko o to biega, skoro ktos nie podchodzi serio do tematu(tak wynikało z Twoich postow) to i ja nie podchodze serio do takiej osoby... Obsada jest baardzo zła, ale moze dogadasz sie z jakims sklepem, zeby np za Twoje Mpangi i Redy, dadza Ci np Saolsi (ladnie ,kolorowo, i przy dobrych wiatrach za friko)... Nocne, oswitlenie to rzecz drugorzedna, najpierw obsada, potem osiwtlenie nocne, ktore jest tylko bajerkiem-dodaatkiem do akwa. Pozdrawiam
rogal2002 Opublikowano 13 Czerwca 2013 #18 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam, drogi kolego wpuść krewetki do swojego akwa jeśli przeżyją będziesz zadowolony jeśli zostaną zjedzone więcej już ich nie wpuścisz każde akwa jest inne sam musisz spróbować i się przekonać. Odpowiedzi osób które piszą że za małe akwa sa dla mnie śmieszne ciekawe ile litrów oni maja i wiedzę książkową a nie hodowlaną znam hodowców którzy mają 25 pysków w 120 litrach i jeszcze glonojady które nie pasują niby do biotopu hahaha ciekawe czemu nie pasują. To jest żal jak ktoś zadanie pytanie na jakiś temat a dostaje opiepsz za małe akwarium i za obsadę skończmy z pisaniem takich głupich postów.
Perez666 Opublikowano 13 Czerwca 2013 #19 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ostatni post jest sprzed 6 lat...temat zapewne nieaktualny.Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi