Cad17 Opublikowano 24 Stycznia 2007 #1 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Tak ja napisałem w temacie chciałem wiedzieć czy mogę (lub czy w ogóle można) mieć krewetki w akwa z Pyszczakami - jeśli tak to jakie - jeśli nie Dlaczego? 8) Obsada -3 Red Red -3 Mpanga Pozdro all
nimbo Opublikowano 24 Stycznia 2007 #2 Opublikowano 24 Stycznia 2007 no krewetki raczej sie nie utrzymaja w akwa z pyszczakami, powod prosty zostana zjedzone lecz twoja obsada nie jest za dobra trzymac w akwa 6 ryb (w jakim akwa?) to troche za malo i to jeszcze takich dosc agresywnych :!:
Cad17 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor #3 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Mam Akwa 112l no i raczej dużo ryb trzymać nie mogę ze względu ich komfortu (niestety większe akwarium za parę lat - mieszkam w bloku i nie mam na razie miejsca na większe) Dzięki za radę rybek planuje jeszcze dwie dokupić możesz mi doradzić coś A oprócz Krewetek jakieś inne stworządka ???? (oprócz Świderków)
sision Opublikowano 24 Stycznia 2007 #4 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja to Ci polecę zmienić całą obsadę.Ryby,które masz,nie mogą żyć w takim akwa,bo jest dla nich za małe :!: tyle było o tym na forum.Żebyć chociaż napisał,że wiesz,że to błąd i zmienisz np na saulosi.A Ty piszesz,że jeszcze dokupisz.... Te ryby będą źle czuły się w akwa,nie osiągną swoich naturalnych rozmiarów (no,prawie naturalnych),ich zachowanie nie będzie naturalne.Musisz koniecznie zmienić obsadę.
MateuszT Opublikowano 24 Stycznia 2007 #5 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja do akwa wpuszczałem kilka razy krewetki. Mają dużo substancji balastowych, więc znakomicie przeczyszczają przewody pokarmowe ryb . Chityna w naturalnej postaci, a ile radości rybki miały .
Cad17 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor #6 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Chodziło mi tylko o KREWETKI a nie o zmienienie obsady... Prosiłem o propozycje stworzonek oprócz Świderków które mogą być w akwa z pyszczakami
Cad17 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor #7 Opublikowano 24 Stycznia 2007 A więc jakie mogę hodować w akwarium stworzątka oprócz Świderków??? Pozdro for all
sabotage Opublikowano 24 Stycznia 2007 #9 Opublikowano 24 Stycznia 2007 A więc jakie mogę hodować w akwarium stworzątka oprócz Świderków??? Pozdro for all Ja znalazlem co nieco o stworzonkach do akwa np Trachemys scripta elegans, Cavia porcellus, Mesocricetus auratus o to kilka zwierzatek , ktore mozna trzymac w akwarium... Nawet ladne...
nimbo Opublikowano 24 Stycznia 2007 #10 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Chodziło mi tylko o KREWETKI a nie o zmienienie obsady... pierw poczytaj troche forum i serwis i zmien obsade na taki gatunek jaki mozesz trzymac w tym akwa :!: Pozniej dokupuj inne stworzonka do tego akwa
Rekomendowane odpowiedzi