Skocz do zawartości

Krewetki w akwa z Pyszczakami???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ja napisałem w temacie chciałem wiedzieć czy mogę (lub czy w ogóle można) mieć krewetki w akwa z Pyszczakami - jeśli tak to jakie

- jeśli nie Dlaczego? 8)

Obsada

-3 Red Red

-3 Mpanga

Pozdro all

Opublikowano

no krewetki raczej sie nie utrzymaja w akwa z pyszczakami, powod prosty zostana zjedzone :wink::D

lecz twoja obsada nie jest za dobra trzymac w akwa 6 ryb (w jakim akwa?) to troche za malo i to jeszcze takich dosc agresywnych :!:

Opublikowano

Mam Akwa 112l no i raczej dużo ryb trzymać nie mogę ze względu ich komfortu (niestety większe akwarium za parę lat - mieszkam w bloku i nie mam na razie miejsca na większe)

Dzięki za radę rybek planuje jeszcze dwie dokupić możesz mi doradzić coś :)

A oprócz Krewetek jakieś inne stworządka ???? (oprócz Świderków)

:twisted:

Opublikowano

Ja to Ci polecę zmienić całą obsadę.Ryby,które masz,nie mogą żyć w takim akwa,bo jest dla nich za małe :!: tyle było o tym na forum.Żebyć chociaż napisał,że wiesz,że to błąd i zmienisz np na saulosi.A Ty piszesz,że jeszcze dokupisz.... Te ryby będą źle czuły się w akwa,nie osiągną swoich naturalnych rozmiarów (no,prawie naturalnych),ich zachowanie nie będzie naturalne.Musisz koniecznie zmienić obsadę.

Opublikowano

Ja do akwa wpuszczałem kilka razy krewetki. Mają dużo substancji balastowych, więc znakomicie przeczyszczają przewody pokarmowe ryb :twisted: . Chityna w naturalnej postaci, a ile radości rybki miały :lol: .

Opublikowano

Chodziło mi tylko o KREWETKI a nie o zmienienie obsady...

:evil::evil::evil:

Prosiłem o propozycje stworzonek oprócz Świderków które mogą być w akwa z pyszczakami :twisted:

Opublikowano
A więc jakie mogę hodować w akwarium stworzątka oprócz Świderków???

Pozdro for all

Ja znalazlem co nieco o stworzonkach do akwa np Trachemys scripta elegans, Cavia porcellus, Mesocricetus auratus o to kilka zwierzatek , ktore mozna trzymac w akwarium... Nawet ladne...

Opublikowano
Chodziło mi tylko o KREWETKI a nie o zmienienie obsady...

pierw poczytaj troche forum i serwis i zmien obsade na taki gatunek jaki mozesz trzymac w tym akwa :!: Pozniej dokupuj inne stworzonka do tego akwa :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.