mirsto Opublikowano 1 Listopada 2010 #1 Opublikowano 1 Listopada 2010 Mam takie ciekawe pytanko: czy gałęzatka nadaje się do akwarium MALAWI? Jako glon dekoracyjny lub jako pożywienie dla Pyszczaków? (Saulosi, Maingano, Yellow)
Exasperatus Opublikowano 1 Listopada 2010 #2 Opublikowano 1 Listopada 2010 Lepiej nurzańca i ewentualnie jakiś mech lub rogatka dodaj.
mutra Opublikowano 1 Listopada 2010 #3 Opublikowano 1 Listopada 2010 mech w malawi jest praktycznie bez szans.Gałęzatka też raczej nie da rady.
Exasperatus Opublikowano 1 Listopada 2010 #4 Opublikowano 1 Listopada 2010 mech w malawi jest praktycznie bez szans.Gałęzatka też raczej nie da rady. Zobacz fotorelacje z muzeum w Drozdowie;)
mutra Opublikowano 1 Listopada 2010 #5 Opublikowano 1 Listopada 2010 Zobacz fotorelacje z muzeum w Drozdowie;) Wrzucić kępkę mchu do akwa to nie problem. Problemem jest utrzymanie jej w takim stanie przez sensowny okres czasu.
Exasperatus Opublikowano 1 Listopada 2010 #6 Opublikowano 1 Listopada 2010 Myślę,że spróbuję z mchem i napiszę wtedy czy pasuje. Przy karmieniu ryb pokarmami roślinnymi w odpowiedniej ilości może mech będzie pasował.
mutra Opublikowano 1 Listopada 2010 #7 Opublikowano 1 Listopada 2010 obawiam się że problemem może być raczej woda - u mnie ryby nie były nim zainteresowane, a i tak zmarniał.
doolga Opublikowano 4 Listopada 2010 #8 Opublikowano 4 Listopada 2010 obawiam się że problemem może być raczej woda - u mnie ryby nie były nim zainteresowane, a i tak zmarniał. Moim natomiast kiedyś bardzo smakował. Bardzo.
Bonio61 Opublikowano 5 Listopada 2010 #9 Opublikowano 5 Listopada 2010 Z gałęzatką nie próbuj . Wytrzymała u mnie około 2 godziny , dodatkowo musiałem czyścić prefiltry.
Rekomendowane odpowiedzi