eljot Opublikowano 17 Października 2010 #1 Opublikowano 17 Października 2010 Witam Jak w temacie, czy znacie może inne zalety/korzyści niż urozmaicenie diety?
kunta Opublikowano 17 Października 2010 #2 Opublikowano 17 Października 2010 Fajnie wygladaja jedzac takie brokulowe "drzewko"
eljot Opublikowano 17 Października 2010 Autor #3 Opublikowano 17 Października 2010 To fakt raz spróbowałem
kunta Opublikowano 17 Października 2010 #4 Opublikowano 17 Października 2010 Samo pytanie jest dla mnie co najmniej dziwne. "ew. zalety/korzyści płynące z podawania pokarmów "domowych"" i jeszcze zalety poza urozmaiceniem diety? To jak by sie spytać jaki jest sens podawania różnych pokarmów poza wyeliminowaniem karmienia jednym?
eljot Opublikowano 17 Października 2010 Autor #5 Opublikowano 17 Października 2010 Kunta w pytaniu chodzi mi o to czy np. są jakieś składniki w/w pokarmów które są zalecane i służą zdrowiu, lepszej kondycji, wybarwieniu ......Wedle mojej wiedzy jest więcej niebezpieczeństw niż korzyści ale może o czymś nie wiem :?
yaro Opublikowano 18 Października 2010 #6 Opublikowano 18 Października 2010 karmienie pokarmami takimi jak makarony, płatki owsiane itp kiedyś zastępowały biedną ofertę pokarmów dostępnych w zoologach. Dzisiaj sytuacja drastycznie sie zmieniła i pokarmów mamy do wyboru i koloru. Również nie widzę żadnego racjonalnego wytłumaczenia uzywania pokarmów alternatywnych, chociaż jeszcze stosunkowo niedawno sam ich używałem.
Rekomendowane odpowiedzi