jack_br Opublikowano 22 Stycznia 2007 #1 Opublikowano 22 Stycznia 2007 20 I 2007 zakupiłem ryby w znanej wszystkim firmie TAN-MAL. Były to Aulonocara Lwanda f1 (7-10 cm) w planowanej ilości 2+4, jednak w wyniku pomyłki dostałem 2+3, a pan Wisz zobowiązał się dostarczyć brakującą sztukę pod podany adres w ciągu tygodnia. Przesyłkę odebrałem w Krzyżu z moim kolegą "Zar`em" bezpośrednio od właściciela pana Wisza.Chciałbym przedstawić kilka fotek. Oto jak wygląda przesyłka z zewnątrz : Po rozpakowaniu: Wyrównanie temperatury: Okres wyczekiwania : Wyrównywanie parametrów: Nad fotkami ryb jeszcze popracujemy, a to takie na zaostrzenie apetytu:P : Należy powiedzieć, że przesyłka była wzorcowo zapakowana, a rybki były w doskonałej kondycji. Już po godzinie nieśmiało zaczynały żerować. I to by było na tyle, a fotki samych ryb w niedługim czasie w galerii. Pozdrawiam
MateuszT Opublikowano 22 Stycznia 2007 #2 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Wzorowo przeprowadzone wyrównanie parametrów wody. Tak właśnie wpuszczają ryby prawdziwi akwaryści . Rozumiem, że ten punkt znajdował się także we wskazówkach na worku :?: Piękne aulony
harisimi Opublikowano 22 Stycznia 2007 #3 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Wzorowo także uzupełniano płyny w ciele akwarystów .
milc Opublikowano 23 Stycznia 2007 #4 Opublikowano 23 Stycznia 2007 No pięknie, pomyślcie, w jakim ja byłbym stanie stosując taką procedurę, skoro w mojej paczce było sześć worków :-) Ale ogólnie stosuję prawie dokładnie taką samą. milc
jack_br Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor #5 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dziś przyjechała zaległa samica.
Rekomendowane odpowiedzi