crav Opublikowano 20 Grudnia 2015 #291 Opublikowano 20 Grudnia 2015 mnie boli, że biorę w tym udział...
stan Opublikowano 20 Grudnia 2015 #292 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Sam się poddał krytyce pisząc, że krzyżuje na potęgę ryby i że to jest ok. To co według ciebie mieliśmy nie reagować nie pisać? Nawet z tym rdzawym nie widział problemu.Dodał FM do oryginalnej nazwy RED, bo wiedział że to w handlu działa i jeszcze wmawiał nam, że nazwy nie zmienił. Zmieniając samą rybę i nazwę zasial kolejnego mutanta (narazie jeszcze podobnego do oryginalnej wersji, no ale co będzie później) i co my jako zarząd KM mamy siedzieć cicho jak z kolejnej ryby robi się cyrk. No tak bo znowu będzie że my się czepiamy itd. Przypomina mui się wiosna i wybory jak my pisaliśmy to bylibyśmy atakujacymi jak na nas pisali ( wszczegolności na Wojtka) to.oni już byli tylko odpowiadającymi na ataki. 1
Bezprym Opublikowano 20 Grudnia 2015 #293 Opublikowano 20 Grudnia 2015 No nic co się stało, to się nie odstanie. bądżcie tylko sprawiedliwi w wydawaniu wyroku.
stan Opublikowano 20 Grudnia 2015 #294 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie my a klubowicze. Bo zaraz się zacznie że zarząd coś zadecydował, ba pewnie ma z tego jakieś jeszcze profity zaczną pisać co nie którzy.
crav Opublikowano 20 Grudnia 2015 #295 Opublikowano 20 Grudnia 2015 dodam, że kilka razy pisałem, że to nie jest miejsce na pisanie o tym...
timi-akwaria.pro Opublikowano 20 Grudnia 2015 #296 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Sam się poddał krytyce pisząc, że krzyżuje na potęgę ryby i że to jest ok. To co według ciebie mieliśmy nie reagować nie pisać? Głosowanie było w Zarządzie, zresztą jednogłośnie ZA więc nie było potrzeby robienia Ankiety . Zagłosujcie jeszcze raz i po zawodach.
Bezprym Opublikowano 20 Grudnia 2015 #297 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ryby tej na żywo nie widzieliśmy, więc nie mamy pewności czy to czasami nie jest chwyt marketingowy. Nie zapominajcie że to jest sprzedawca i reklamę też musi sobie robić. Poza tym bastard to kojarzył mi się z jakimś kundelkiem a on krzyżuje ryby raczej w obrębie tego samego gatunku co cały czas próbował wam to wytłumaczyć ale wy zdaje się lepiej od niego wiecie jak to robi. Chyba nia nadążam z pisaniem. ☺ Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka
stan Opublikowano 20 Grudnia 2015 #298 Opublikowano 20 Grudnia 2015 No tak tak w obrębie tego samego gatunku. Frejek też kształtu za bardzo nie zmienił, ale już kolor.... Do koloru i wyboru. Możesz nawet sobie dobrać pod kolor ścian lub nawet firanek w ciapki bo.jest i wersja OB.
timi-akwaria.pro Opublikowano 20 Grudnia 2015 #299 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Możesz nawet sobie dobrać pod kolor ścian lub nawet firanek w ciapki
Bezprym Opublikowano 20 Grudnia 2015 #300 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Trochę by było to trudne bo od czasu kidy założyłem sobie drewniane żaluzje, zrezygnowałem z firan. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi