Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Minął prawie rok. Cos sie ciekawego działo w akwarium ?

Oj tak,

W akwa 500l - masakra, atak zieleni nie do opanowania. Nowa kostaka w oknie Hydro mieszane NFT i klasyka. Akwa 2 tys.l w trakcie klejenia.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Aha. Jesli dobrze widze to bedzie to miało 2 szyby, stało w jakims rogu i jest mniej wiecej tak samo głebokie jak szerokie ?

Strasznie ciezko ocenic wymiary z tego zdjecia. Wydaje mi sie ze to cos w stylu 150x110x130.

Jak bardzo sie pomyliłem ? :)

Opublikowano

Jeszcze trochę cierpliwości. Zamieścimy fotorelację i filmy. Wszystko dokładnie dokumentujemy. Przemeblowanie salonu było najprostszym przedsięwzięciem. Trzeba było jeszcze przebudować instalację elektryczną i wzmocnić posadzkę. W międzyczasie wrzucę parę fotek dla zaostrzenia ciekawości :).

Stara pięćsetka - nudy - karmienie ryb i dolewanie wody. Akwaponika działa jak w zegarku. Zielsko z hydroponiki zarosło całe okno. Za miesiąc zrobimy przycinkę. Kilka koszyków trzeba bylo wyjąć, bo roślinki rozpleniły się jak chwasty.

P.S. Czy ktoś czyta moje felietony w Magazynie Akwarium?

Opublikowano
P.S. Czy ktoś czyta moje felietony w Magazynie Akwarium?

Jak jest gdzies elektronicznie to chetnie bym poczytał. Papier kupuje tylko jak musze bo książek nie mam już gdzie trzymać.