Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niektórzy, a reszta mniejsze prawa? trochę to niesprawiedliwe!

moderatorzy maja możliwość edycji i dodawania gatunków w bazie. Moderatorzy galerii maja mozliwosc dodawania zdjęć. Ta opcja jest na razie w wersji testowej. Admini maja dodatkowo mozliwosc kasowania danych.

Nic innego nie zostało jak pisać posty co jest do poprawy i przesylac zdjęcia do wklejenia

Opublikowano
Poprawiłem dodawanie zdjęć. W ograniczonym zakresie można dodawać fotki.

Dostep do dodawania maja tylko niektórzy uzytkownicy...

A gdzie te fotki się pokazują, bo z ciekawości dodałem jedno (ponoć dodane) i go nie widzę, ba ...nie widzę żadnych fotek ?

Opublikowano
A gdzie te fotki się pokazują, bo z ciekawości dodałem jedno (ponoć dodane) i go nie widzę, ba ...nie widzę żadnych fotek ?

Darku kliknij na rubrykę np 297 po prawej stronie rozwinie się dokładny opis a pod spodem zdjęcie:-)

Opublikowano
U mnie jak klikniesz na zdjęcie jest powiększenie może nie na cala stronę ale jednaka jest. I można coś zobaczyć:-)

Z tego co pamietam to rozwinie sie do takich rozmiarów w jakich jest oryginalne zdjecie. Trudno aby powiekszało powyżej 100% :) Pikseloza by sie niezła zrobiła... :)

W tej chwili mozna dodawac fotki tylko z linka (fotka musi byc juz w internecie). Potem dodam możliwość wgrania pliku z dysku...

Opublikowano
To jak juz tu jesteście sir yaro i eljot to może ktoś poprawi Pseudotropheusa Acei Msuli i Acei Ngara z roślinożernych na wszystkożerne.

juz ktos poprawił..

Opublikowano
juz ktos poprawił..

Dziękuje w końcu jest poprawione. Tylko mnie to trochę dziwi ze Ty nie wiesz kto grzebał w Twoim tworze?

Druga rzecz jaka jest do poprawy to P elongatus który został zmieniony na metraclime

-jeszcze jedna zmiana P socolofi jest wszystkozerna rybka a P socolofi albino juz jest roslinozen

-crabro jest miesozerny a crabro blua and golden jest wszyskozerny

Opublikowano
Tylko mnie to trochę dziwi ze Ty nie wiesz kto grzebał w Twoim tworze?

W dane nie wnikam - sporo osób ma dostep do edycji danych ryb. W kodzie moge grzebac tylko 2 osoby i tutaj wiem co sie dzieje :)

--

P socolofi jest wszystkozerna

tu bym sie kłócił. to ze po mięsie nie wyciagnie płetw nie znaczy, ze nie jest roślinożercą.

--

Druga rzecz jaka jest do poprawy to P elongatus który został zmieniony na metraclime

nie wiem o co chodzi :)