olo666 Opublikowano 22 Maja 2012 #131 Opublikowano 22 Maja 2012 do oprawy graficznej można się przyzwyczaić także spoko...ale jest jeden konkretny minus w stosunku do poprzednika-"stronicowanie"!!...
Bezprym Opublikowano 22 Maja 2012 #133 Opublikowano 22 Maja 2012 Także uważam że stronicowanie jest mniej wygodne.Nie można poprostu zaktualizować informacji w istniejącej już tabeli i ewentualnie wzbogacić ją w fotografie ryb
zdrowy_zab Opublikowano 22 Maja 2012 #134 Opublikowano 22 Maja 2012 Jest fajnie, tylko mi np. to coś, z danymi ryb pojawia się poniżej...troche niewygodne. Uploaded with ImageShack.us
Sir_Yaro Opublikowano 22 Maja 2012 Autor #135 Opublikowano 22 Maja 2012 Jest fajnie, tylko mi np. to coś, z danymi ryb pojawia się poniżej...troche niewygodne. Uploaded with ImageShack.us Musisz miec bardzo mała rozdzielczość. Powiedz mi prosze jaka ?
Sir_Yaro Opublikowano 22 Maja 2012 Autor #137 Opublikowano 22 Maja 2012 zwiekszyłem stronicowanie do 60 pozycji na strone. czy tak jest lepiej ?
grzesiekk Opublikowano 22 Maja 2012 #138 Opublikowano 22 Maja 2012 Mi się na dole pokazywało rozwinięcie na 1600x900 wczoraj. Jedna sprawa jest niepraktyczna. Klikając którąś z dolnych pozycji na liście musimy za każdym razem przewijać do góry żeby zobaczyć szczegóły. Chyba lepszym rozwiązaniem byłoby więcej kolumn
Sir_Yaro Opublikowano 22 Maja 2012 Autor #139 Opublikowano 22 Maja 2012 1024x768 seryjnie nie myslałem ze ktos jeszcze moze uzywac takich rozdzielczosci... przystosowałem strone do tej rozdziałki choc to nie było łatwe.. -- Mi się na dole pokazywało rozwinięcie na 1600x900 wczoraj. Jedna sprawa jest niepraktyczna. Klikając którąś z dolnych pozycji na liście musimy za każdym razem przewijać do góry żeby zobaczyć szczegóły. Chyba lepszym rozwiązaniem byłoby więcej kolumn wiem. ale jesli strona ma dzialac przy rozdziałce 1024 to wiecej kolumn nie da sie upchnąć... ledwo to co jest sie miesci... sprobuje w wolnym czasie zrobic tak aby info sie przesuwało.. na razie nie wiem jak to sie robi wiec to potrwa...
Sir_Yaro Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor #140 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Od wczoraj moderatorzy maja możliwość edycji i dodawania gatunków w bazie. Moderatorzy galerii maja mozliwosc dodawania zdjęć. Ta opcja jest na razie w wersji testowej. Admini maja dodatkowo mozliwosc kasowania danych.
Rekomendowane odpowiedzi