Perez666 Opublikowano 25 Lipca 2010 #11 Opublikowano 25 Lipca 2010 Jestem bardzo ciekawy czy takimi żaróweczkami oświetlisz zbiornik...jak zamontujesz już to oświetlenie to wstaw fotę baniaka
eljot Opublikowano 25 Lipca 2010 #12 Opublikowano 25 Lipca 2010 Jest szansa że będzie jaśniej niż w akwa które pokazałeś w linku, zwłaszcza że masz niskie akwa. Też z niecierpliwością będę czekał na fotki.
koba Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor #13 Opublikowano 25 Lipca 2010 Wczoraj Robiłem prube z czterema owiele słabszymi żaróweczkami Halogenowymi ze zwykłej lampki biurkowej 20W , efekt był świetny
Saulosi Opublikowano 25 Lipca 2010 #14 Opublikowano 25 Lipca 2010 Wczoraj Robiłem prube z czterema owiele słabszymi żaróweczkami Halogenowymi ze zwykłej lampki biurkowej 20W , efekt był świetny Jak możesz to napisz na PW mi lub w tym temacie,jakich dokładnie użyłeś? Jak zamontowałeś i jak to wygląda
koba Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor #15 Opublikowano 25 Lipca 2010 jeszcze nic nie zrobilem wczoraj robilem tylko pruby z lampkami z Merkury Market . mam zamiar zamontowac 4 lampki power led 3,5w 7000 k odpowiednik 4 -60W zarowek na listwie aluminiowej przykreconej do sciany nad akwa . Dopiero bede zaczynał projektowwac musze czekac do 10-tego na wypłat . bedzie to wygladac tak jak na zamieszczonej fotce wyzej tylko lampki nie beda zamocowane na pułce , jak zrobie wzuce fotki
brazylia Opublikowano 25 Lipca 2010 #16 Opublikowano 25 Lipca 2010 Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie.Jak zrobisz to sie pochwal i wrzuc fotki do galerii.
Rekomendowane odpowiedzi