Micha1994 Opublikowano 2 Lutego 2007 #51 Opublikowano 2 Lutego 2007 Chciałbym się dowiedzieć kiedy zacznie się rozsyłanie koszulek. Jeśli już to wiadamo to bardzo bym prosił o informacje Cytuj
VDR Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor #52 Opublikowano 2 Lutego 2007 Chciałbym się dowiedzieć kiedy zacznie się rozsyłanie koszulek. Jeśli już to wiadamo to bardzo bym prosił o informacje Wyjasnialem to juz tutaj: http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.p ... c&start=40 Wyjasniam jeszcze raz: 1) Na stronie http://www.debesciak.net/~koszulki jest informacja o ilosci koszulek, oraz o ilosci wplat. 2) Realizacje koszulek rozpoczynam kiedy bede mial na koncie pieniazki za conajmniej 30 koszulek - na dzien dzisiejszy mam na 17 koszulek. 3) Do czasu kiedy nie bede mial pieniazkow na 30 koszulek, nie zloze zamowienia w firmie, ktora ma te koszulki zrealizowac. 4) W przypadku kiedy nie zbierze sie wplat na 30 koszulek: 4a) Zwracam pieniazki -- jesli ktos ma konto w mbanku cala kwote, jesli ktos nie ma konta w mbanku -- kwote pomniejszona o 0,50zl czyli 50 gr - ktora jest oplata za przelew dowolny w banku. Aby byla jasnosc - te pieniadze zabiera bank -- nie ja ! 4b) Albo czekamy, az w koncu bedzie wplat na 30 koszulek i wtedy realizuje punkt 3) 5) Po odebraniu koszulek z firmy postaram sie wyslac na wskazane adresy w ciagu maxymalnie dwoch tygodni. Ostatnim razem byl tydzien, ale jednak z pakowaniem, wypisywaniem adresow troche schodzi - wiec tak na wszelki wypadek mowie, ze dwa tygodnie aby ktos nie mial pretensji (choc prawdopodobienstwo, ze bedzie to w ciagu kilku dni od odebrania przesylki jest bardzo duze !). 6) Pieniazki na koszulki zbieram tak jak pisalem do wtorku. We srode jestem umowiony na wizyte z kolega w firmie, gdzie zamawiam koszulki. 7) Jesli dobrze pojdzie to powinienem miec koszulki 17 lutego na Akwawalentynkach. A to oznacza -- ze wysylka bylaby po 17 lutego. Na pewno wczesniej nie uda sie wyslac niz przed 17 lutym. Cytuj
torgi75 Opublikowano 4 Lutego 2007 #53 Opublikowano 4 Lutego 2007 oj , widze że marnie idzie wpłacanie kasy za koszulki... a może sie myle? a tak bardzo chciałem miec taką z k.malawi ..ale może jednak reszta zamawiających stanie na wysokości zadania pozdrawiam Cytuj
anula Opublikowano 4 Lutego 2007 #54 Opublikowano 4 Lutego 2007 No właśnie ludzie.. wpłacać wpłacać.. ludzie czekają na koszulki!! Cytuj
torgi75 Opublikowano 4 Lutego 2007 #55 Opublikowano 4 Lutego 2007 No panowie i panie wpłacajcie kaske bo w takim tempie to nici bedą z koszulek ps. jak ktos zamówił to chyba powinien się czuc zobowiązany do zapłaty Cytuj
Micha1994 Opublikowano 6 Lutego 2007 #56 Opublikowano 6 Lutego 2007 Hmmm. Dziś już 6 i co?? tylko 23 osoby wpłaciły. I co teraz. To koniec mażeń?? Czy jest szansa na koszulki?? :?: :?: :?: Cytuj
MateuszT Opublikowano 6 Lutego 2007 #57 Opublikowano 6 Lutego 2007 Hmmm. Dziś już 6 i co?? tylko 23 osoby wpłaciły. I co teraz. To koniec mażeń?? Czy jest szansa na koszulki?? Ale za 27 koszulek, więc nie jest źle. Reszta niech się spręży, bo nie chce 50gr za przelew stracić . Cytuj
MarcinGoluch Opublikowano 6 Lutego 2007 #58 Opublikowano 6 Lutego 2007 Mój przelewik poszedł wczoraj rano z mBanku także napewno dotarł. W takim razie jest 28szt. Cytuj
harisimi Opublikowano 6 Lutego 2007 #59 Opublikowano 6 Lutego 2007 Mariusz Suwalski też zapałcił dzisiaj więc będzie 29. Występuje w jego imieni bo jest wyjechany Cytuj
sision Opublikowano 6 Lutego 2007 #60 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja również już wpłaciłem,a właściwie dopiero,ale to nie z mojej winy.Ważne,że kasa poszła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi