Grigor1987 Opublikowano 20 Czerwca 2010 #1 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Mam lekki młyn jaki podawać pokarm i w jakich ilościach obsada : Pseudotropheus Elongatus Neon Spot 1+3 Pseudotropheus Saulosi Coral 1+3 dostępne pokarmy : Tropical MALAWI Tropical SUPERSPIRUTABIN B Tropical SUPERTABIN B SPIRULINA ALGEN-MIX Sera VIPAN (wybarwiający) Dafnia suszona Wodzień mrożony z góry dziękuję za podpowiedzi
mutra Opublikowano 20 Czerwca 2010 #2 Opublikowano 20 Czerwca 2010 SPIRULINA ALGEN-MIX a kto to produkuje? Jak duże są Twoje ryby? Generalnie masz pokarmy średniej jakości - powinieneś kupić przynajmniej jeden lepszy. Dafni mogą Ci nawet nie ruszyć (moje nie tykają suszonej rozwielitki) Tabletki są średnim rozwiązaniem chyba że masz bardzo młode rybki. Wodzienia raz w tygodniu. Pozostałymi pokarmami karmisz na zmianę 2-3 razy dziennie. Dajesz taką ilość aby pokarm nie zalegał na dnie i cały został zjedzony w 1-2minuty.
Grigor1987 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor #3 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Spiruline algen-mix zakupiłem na allegro http://www.allegro.pl/item1077077507_pokarm_spirulina_algen_mix_1000ml_190g_uzupel.html#gallery rybki są młode 3-4 cm
mutra Opublikowano 20 Czerwca 2010 #4 Opublikowano 20 Czerwca 2010 To jest jakiś NO NAME pokarm. Pierwszy raz coś takiego widzę. Kup sobie porządną spirulinę np. OSI czy nawet JBLa
jurek035 Opublikowano 22 Czerwca 2010 #5 Opublikowano 22 Czerwca 2010 no cóż firmy "drucik" też muszą istnieć
Rekomendowane odpowiedzi