Pierwszy baniak w Norwegi-prosze o porady starych wyjadaczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez jaranek · Opublikowano
Witajcie, po wielu latach czekania zaczynam bawić się w Malawi ,na początek trochę zdjęć. Akwarium kleił niezawodny Marcin Horosz akwaria pro ,szafka zaprzyjaźniony stolarz ,kamienie moje osobiste z ogrodu. -
Przez GOLUMN · Opublikowano
Aquael dotrzymał słowa i wypuścił nowe rurki przelewowe do Ultramax BT na węże 19/25. -
Przez Bartek_De · Opublikowano
Witam. Kropki i przecinki mile widziane. Szykasz pomocy? Pomóż więc nam zrozumieć o czym piszesz. -
Przez slawekst · Opublikowano
Problem z hyper maxem nie działa migające diody ciągły sygnał dźwiękowy diodamiga również na wyświetlaczu pomóżcie -
Przez Bezprym · Opublikowano
Poprzestał bym na pozostałych gatunkach masz tam kilka agresywnych gatunków ,więc nudy nie bedziesz miał. Ewentualnie dodałbym iodotropheus sprengerae.Na zdjeciach może ta ryba nie prezentuje się okazałe ale na żywo,wierz mi samiec robi wrażenie szczególnie jak podpłynie pod belkę oświetleniową -
Przez Bezprym · Opublikowano
Zrezygnuj albo z Msobo albo z Estherae samice o zbliżonym ubarwieniu. -
Przez jaranek · Opublikowano
Witam ,zbiornik już w domu ,mam pomysł na obsadę ale jak zawsze mętlik w głowie. Chciałbym ja większość przyjemnie dla oka,czekam na podpowiedzi i sugestie, akwarium postaram się mocno zagruzowac z dużą ilością kryjówek. Moje typy Msobo Magunga Fainzilberi Maison ref Acei Luwala Chindongo Demasoni Labeotropheus Trewavasae marmoladę cat Maylandia estherae red red
-
-
Tematy
-
Grafiki
Rekomendowane odpowiedzi