lemonek18 Opublikowano 22 Lutego 2010 #1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Moje pysie chętnie jedza wszystkie karmy które podaje, oprócz spiruliny JBL 40%. Nie wiem czy poprostu im nie podchodzi czy jest to kiepska spirulina, jak u Was z jedzeniem tej spiruliny i jaką ewentualnie zastapić Tropicalem czy lepiej zainwestować w O.S.I? Dodam że karmię jeszcze Dainichi Color Supreme, Veggie Deluxe, Naturefood Premium Cichlid Plant, Tropical Malawi, JBL Novo Malawi, Hikari Excel
Siwy1973 Opublikowano 22 Lutego 2010 #2 Opublikowano 22 Lutego 2010 moje pyski zabijają się o 40% jbl-a , jak sypnę nawet spiry 36 tropicala i 40 jbl-a to najpierw wybiorą 40 a potem dopychają się tropicalem
lemonek18 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor #3 Opublikowano 22 Lutego 2010 A moje france jak sypne JBL to biora do pyska i wypluwaja.
slawek gorol Opublikowano 22 Lutego 2010 #4 Opublikowano 22 Lutego 2010 Podaje spiruline Tropicala - zabijają się.. Z resztą jak o każdy inny pokarm. Na początku mieszaj im to z pokarmem, który chętnie przyjmują, następnie zmniejszaj dawkę dosypki. Będą jadły
lemonek18 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor #5 Opublikowano 22 Lutego 2010 Ok, dzieki za rade, pomieszamy zobaczymy co one na to, może się dadzą przekręcić
Rekomendowane odpowiedzi