Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy. Inne ryby goniom mi Labeotropheusa, nie wiem co mam zrobić. Jak go odłowie to jak wróci zpowrotem będzie to samo. :cry:

Pomuszcie błagam

Opublikowano

akwa 112l - standard

1 Labeotropheus

1 Nimbochromis Vontus

1 Maylandia Calainos

1 Maylandia Lombardoi

2 Maylandia Esthere RED-RED

2 Pseudotrohheus socolofi

2 Labidochromis caerulus

3 Melanochromis auratus

Wiem że zadużo ale miałem 16. Powoli obsade zmniejszam więc proszę nie krzyczcie tylko zrozumcie.

Opublikowano

o ile sie nie myle to sprawca bedzie venustus :wink: . o ile jest duzo wiekszy. w sumie mowiac nie dziwie sie ze sie wybijaja poniewaz masz tam za duzo tych gatunkow i jeszcze do tego po 1-3 sztuk. Zmieniaj obsode w tym akwa mozesz trzymac 1 gatunek, ktorys z najbardziej rozpowszechniony i maly czyli

labidochromis caeurelus (yellow)

pseudotropheus saulosi

iodotropheus sprenagrae

mozesz jeden z tyvh gatunkow dac w haremie powiedzmy 2+6, tak bedzie ok. jak zmienisz obsade to bedzie spoko. ryby raczej sie nie beda wybijaly chociaz i to sie zdaza.

pozdro

nimbo

Opublikowano
o ile sie nie myle to sprawca bedzie venustus :wink: . o ile jest duzo wiekszy. w sumie mowiac nie dziwie sie ze sie wybijaja poniewaz masz tam za duzo tych gatunkow i jeszcze do tego po 1-3 sztuk. Zmieniaj obsode w tym akwa mozesz trzymac 1 gatunek, ktorys z najbardziej rozpowszechniony i maly czyli

pseudotropheus saulosi

iodotropheus sprenagrae

mozesz jeden z tyvh gatunkow dac w haremie powiedzmy 2+6, tak bedzie ok. jak zmienisz obsade to bedzie spoko. ryby raczej sie nie beda wybijaly chociaz i to sie zdaza.

pozdro

nimbo

Niema innego sposobu??

Opublikowano

pseudotropheus saulosi

iodotropheus sprenagrae

pozdro

nimbo

Niema innego sposobu??

Jest,oddaj venustusa kup duuuuuże akwa i dodaj rybek z wszystkich gatunków aby były fajne haremiki :wink:

Opublikowano

LOL chłpie to masz obsade!!!!!! i jeszcze sie dziwisz? Myślałeś, że te rybki bedą sobie tam tak po prostu spokojnie żyły i że te 112l to jest TAK dużo?

Głupota akwarysty a cierpienie rybek :<<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.