czyszczenie spoin
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez pablojogi · Opublikowano
No chyba ktoś ma numer do niego czy kamień w wodę przepadło? Wysłane z mojego Pixel 6 Pro przy użyciu Tapatalka -
Przez bojack · Opublikowano
Gdyby była taka możliwość, to w Pokrzywnej 5 browarów w Twoim kierunku -
Przez pablojogi · Opublikowano
Zadzwonić do tego gościa który nas oprowadzał może udzieli Ci odpowiedzi Wysłane z mojego Pixel 6 Pro przy użyciu Tapatalka -
Przez bojack · Opublikowano
W zbiornikach w zoo, praktycznie wszędzie w całej EU są takie same, gigantyczne falowniki. Zapomniałem zapytać w Łodzi podczas zwiedzania orientarium, co to za sprzęt, a google nie potrafi mi pomóc. Może ktoś wie / ma namiar na taki sprzęt? -
Przez Tomasz78 · Opublikowano
To próbuj już z tym frejkiem, zawsze to lepiej niż te sumy, a przy okazji frejek ma bajeczne ubarwienie. -
Przez hilux · Opublikowano
Temat czytałem, dorosły livingstoni jest za duży do 450l, a podrośniętego nie mam jak oddać w dobre ręce. -
Przez Tomasz78 · Opublikowano
Miałem problem odwrotny - zero narybku, więc zagruzowałem trochę i mam teraz sporo własnych ryb. Ale do rzeczy, kolega chyba nie czytał tego tematu bo pisze na temat frejka, lepszy byłby livingstoni jak już. Żeby było mało narybku: - mało gruzu - drapieżnik typu nimbochromis livingstoni - pułapka na ryby - ręczne odłowienie siatką - robienie rybom głodówki, lub oszczędne karmienie co często zmusza dorosłe do zwrócenia uwagi na małe ryby, jest szansa że dorosłe wyjedzą troche narybku. -
Przez Oldzik · Opublikowano
Podłoga już wykuta, będzie wylewka 10cm zbrojona, stelaż już się spawa z profili zamkniętych 60x60, i zaraz można zamawiać akwarium 😁😁😁 -
Przez hilux · Opublikowano
Podepnę się pod temat; mój plan na kontrolę populacji (3 synodonty na 18 mbuniaków, gatunki w stopce) nie wypalił, bo te trzy giętozęby baaardzo wolno rosną i nawet jeśli coś tam redukują, to populacja Acei rozrasta się turbo-szybko, rdzawych też przybywa i co najmniej jeden yellowek już się wychyla w ciągu dnia. Na dnie nie mam piasku tylko tło strukturalne, do tego sporo gruzu, więc w opór schowków dla knypli. Facet z zoologa doradza dołożenie jednego-dwóch już podrośniętych giętozębów albo kilku krabów. Agresji w baniaku nie mam prawie wcale, czasami yellowki się pogonią, pojedynczy Sciaenochromis fryeri dałby radę? Problem w tym, że irlandzka akwarystyka przy polskiej to trzeci świat, nie miałbym komu podrośniętego oddać w dobre ręce a nie do rybnej zupy.
-
-
Tematy
-
Grafiki
Rekomendowane odpowiedzi