pikul26 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor #11 Opublikowano 29 Grudnia 2009 eljot 12 a ty ile masz w swoim malawi cm piachu? no ja z tą dycha przesadziłem ale sam przeciez wiesz ze podloze nie jest równe co do podłoża kwarcowego. Na mojej instrukcji JAGERA nic nie pisze żeby się nie stykała lub była wiecej zakopana osadziłem w końcu ją tak, że lekko dotyka piachu.
eljot Opublikowano 29 Grudnia 2009 #12 Opublikowano 29 Grudnia 2009 W dwóch miejscach jest ok 10 tam gdzie roślina i w górnej części "ścieżki" a cała reszta to ok 4-5 cm
slawek gorol Opublikowano 30 Grudnia 2009 #13 Opublikowano 30 Grudnia 2009 U mnie grzalka atmana jest cyklicznie przysypywana przez samca saulosi. Nic sie nie dzieje.
mutra Opublikowano 30 Grudnia 2009 #14 Opublikowano 30 Grudnia 2009 teoretycznie nic jej nie powinno być, praktycznie istnieje ryzyko pęknięcia jeżeli na grzałce osadzi się kamień, do kamienia przyklei się piach i zrobi się skorupka która skumuluje ciepło. Jeżeli będziesz pilnował tego żeby na grzałce kamień się nie osadzał to wszystko będzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi