slawek gorol Opublikowano 1 Stycznia 2010 #11 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja z kolei mam pytanie do uzytkownikow At-203. czy filtr wytwarza cos jak rezonans przenoszac drgania na szyby? objawia sie to buczeniem, cos jak transformator i drugie - czy ktos wie, czy da sie jeszcze kupic weipro 3000 l/h, lub cos podobnego, co mega dmucha?
aarset Opublikowano 1 Stycznia 2010 #12 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Da się kupić: http://www.aquatika.pl/index.php?cPath= ... lter_id=17
Jarosław Woźniak Opublikowano 1 Stycznia 2010 #13 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam Jeśli chodzi o kupno weipro 3ooo to jest tutaj...http://colisa.com.pl/?/s-Weipro-filts-wewn.shtml Sam używam ten filtr w 500-setce i jest bomba :!:
junior13 Opublikowano 1 Stycznia 2010 #14 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja z kolei mam pytanie do uzytkownikow At-203. czy filtr wytwarza cos jak rezonans przenoszac drgania na szyby? objawia sie to buczeniem, cos jak transformator i drugie - czy ktos wie, czy da sie jeszcze kupic weipro 3000 l/h, lub cos podobnego, co mega dmucha? mam At-203 i faktycznie wytwarza rezonans jak jest zamocowany do szyby za pomocą przyssawek co powoduje jego głośniejszą pracę. Rozwiązałem ten problem zawieszając go na zrobionej konstrukcji z PCF
slawek gorol Opublikowano 1 Stycznia 2010 #15 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jarku podaj wymiary filtra.
Jarosław Woźniak Opublikowano 2 Stycznia 2010 #16 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam :!: Wymiary tego filtra to; 43x10x7cm. Posiada on 4 dołączane pojemniki z gąbkami o różnej gęstości.
mutra Opublikowano 2 Stycznia 2010 #17 Opublikowano 2 Stycznia 2010 mój rezonuje, szczególnie jak się przytka. Nie lubię tej głowicy mimo że poważnych wad nie ma.
Jarosław Woźniak Opublikowano 2 Stycznia 2010 #18 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja tą głowice akurat używam w kubełku DIY.
ŁUKASZ SZIN Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor #19 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jest jakieś rozwiązanie ażeby ATMAN, nie buczał tak głośno :?: Filtr zamówiłem, większość mówiła że jest bardzo ciacha, a tu taki klops z tym buczeniem Co poradzilibyście :?:
aarset Opublikowano 2 Stycznia 2010 #20 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Daj mu popracować kilka dni, powinien się dotrzeć. Może jest zapowietrzony?
Rekomendowane odpowiedzi