inmar Opublikowano 24 Grudnia 2006 #1 Opublikowano 24 Grudnia 2006 kupię 100 kg piasku,100 kg łupka filitowego na tło,i coś na dno.Na razie znalazłem na allegro,ale wolałbym zaoszczędzić trochę kasy i co najważniejsze przed zakupem chciałbym wybrać osobiście na tło
G_Z Opublikowano 25 Grudnia 2006 #2 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Proponuje podjechac do skladu kamieniarskiego albo ogrodniczego tam zawsze maja cos ciekawego co moze sie tobie spodobac. Masz tez mozliwosc obejzec na zywo jak wygladaja skalki, ktore ciebie interesuja. Pozdrawiam :-)
danielj Opublikowano 13 Stycznia 2007 #3 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Może trochę za późnao , a może jeszcze Ci się przyda:) Jadąc z Katowic w kierunku Jaworzna za Mysłowicami, dokładnie na Niwce , po lewej stronie jest skład budowlany , a w nim do wyboru : Lupki filitowe , kwarcytowe , serpentynit , piaskowce , wapienie itp. A ceny ? 35gr.za kg:)))
Mjunszajn Opublikowano 13 Stycznia 2007 #4 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Też polecam ten skład- to jest ulica Orląt Lwowskich o ile pamięć mnie nie myli .
inmar Opublikowano 23 Września 2007 Autor #5 Opublikowano 23 Września 2007 Lepiej puźno niż wcale z odpisem,ale piasek kupiłem 100 kg piasku w składzie budowlanym za 3,50 zł było kilka do wyboru.Kamole w składzie ogrodniczym 170 kg za 35 zł do wyboru do koloru,piaskowce,marmury,wapienie.Wszystko w Zebrzydowicach.
Rekomendowane odpowiedzi