Skocz do zawartości

Kalendarz Klubu Malawi - Wpadłem na super pomysł :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wpadłem na super pomysł,a mianowicie.

Moglibyśmy sprzedawać kalendarze z zdjęciami pyszczaków,oczywiście na kalendarzu byłaby reklama Klubu Malawi.

Rozmawiałem z kolegą który jest informatykiem graficznym i da się takie coś dosyć nie drogo zrobić.Załóżmy że będzie sprzedawane po ok 30zł/szt i troche ludzi kupi to będą pieniądze na domene :P

Co wy o tym myślicie :?: :D

Opublikowano

Stowarzyszenie zwykle nie moze prowadzic dzialalnosci, byc obdarowywane itp.

Jedyna kasa, ktora wplywa na konto klubowe moze pochodzic ze skladek klubowych.

Opublikowano

ale po co komuś kalendarz z rybkami skoro go to wcale nie interesuje. To tak jakbyś chciał komuś sprzedać kalendarz z grzybami (załóżmy, że one Ciebie wcale nie interesują). Co z tego, że też byłby pewnie śliczne zdjęcia... ale po co by Ci był taki kalendarz?

Promowanie Klubu owszem, ale IMO nie w taki sposób.

Opublikowano

Taka tylko luźna uwaga apropos potrzebności kalendarzy z rybami.

ale po co komuś kalendarz z rybkami skoro go to wcale nie interesuje

Kilka dni temu moja matka kupiła kalendarz na 2007 r. ku mojemu zaskoczeniu z ..rybami właśnie ;) A to dlatego że jej się podobał. Kwiaty były, zachody słońca były, jelenie na rykowisku..chyba jeszcze nieprędko. Coś ładnie wydanego z niekiepskimi zdjęciami cieszy oko,imho chętni znaleźliby się i to niekoniecznie akwamaniacy.

Opublikowano

IMHO cos takiego nie wypali... Jezeli chcecie rozreklamowac Klub to duzo prostszym i tanszym rozwiazaniem bedzie chociazby ulotka dodawana do jakichs dziennikow. Sprzedaz kalendarza z pewnoscia nie bedzie latwa sprawa... po pierwsze trzeba wylozyc na niego pieniadze, po drugie znalezc jakis sposob na sprzedaz i od razu zaznaczam ze na sprzedazy znajomym i ewentualnie przez strone i forum duzo sie nie zdziala. Jezeli ktos powie, ze mozna przez Allegro to powstanie kolejny problem... Kalendarzy na rynku jest multum i wobec tego trzeba byloby pokusic sie o solidny wyglad, a obawiam sie, ze 30zlotych mogloby wtedy nie wystarczyc.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.