iwanek77 Posted December 13, 2009 #1 Posted December 13, 2009 jo!! Mam w akwarium (440l) 10x maingano, 10 red red i 10 socolofa(?), maleństw po 10 bo kupowałem na giełdzie w Lublinie i tylko w takiej ilości możną było kupić, jak podrosną będzie redukcja. Zakupiłem tez pokarmy: Tropical Malawi podstawa Tropical spirulina 36% 4x w tygodniu HIKARI CICHLID EXCEL MINI 3x w tygodniu czy to dobra diedta czy trzeba coś jeszcze dodać z mrożonek i innych pokarmów suchych?
Perez666 Posted December 13, 2009 #2 Posted December 13, 2009 Tropical malawi to raczej marny pokarm.Szarpnij się na coś bardziej wartościowszego jak NF,OSI czy dainichi.Mrożonki możesz podawać raz czy dwa razy w tygodniu.
slawek gorol Posted December 13, 2009 #3 Posted December 13, 2009 ludzie ! czy wy nie umiecie czytac ? malo jest watkow o takim temacie ? spojrz kilka linijek w dol . viewtopic.php?f=23&t=6408 przeczytaj odpowiedz Mjunszajn. omg... imo watek do zamkniecia.
aarset Posted December 13, 2009 #4 Posted December 13, 2009 Jak już napisano kup m.in. Naturefood Premium Cichlid rozmiar S. Jeśli chodzi o Hikari to rozmiar "mini" jest za duży dla Twoich ryb. Pokarm po namoczeniu pęcznieje.
Recommended Posts