Skocz do zawartości

ryby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja brałem ryby od Marcina i jestem bardzo zadowolony.Fire Fish Red Dragon są piękne,a Azureusy,które wziąłem już po kilku dniach podchodziły do tarła,a ich płeć była rozpoznawalna od początku,podobnie jak Aulonki Cobwe ,także się już wycierały,a rzadkością jest udane tarło u tak młodej nie-mbuny,co świadczy o doskonałej jakości ryb.Zdecydowanie POLECAM!!!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No to na temat ryb.Zamowilem Ps.wiliamsi dojechaly,kontakt w trakcie zalatwiania,samej tranzakcji,wysylki idealny :D Ryby super dokladnie takie jak chcialem nawet uklad 2+4 dalo sie dobrac :lol: Ryby w swietnej kondycji,rosna zdrowo i ciesza oko.Jeszcze raz dzieki i tylko polecic dalej.

Opublikowano
Cieszę się, że jesteś zadowolony:) Tak powinno być :wink:

Kurcze a moje C. Borylei zaczynają się wybarwiać na żółto a nie na czerwono, szykuj gardło bo ci je rozszarpię ;)

Opublikowano

Zrób jakąś fotorelację Marcin i wywiad z Irmichem. Takie tam blabla, ze jak był mały to go rybki, a nie D interesowało, a potem że postawił hodowlę.

Warto poczytać i zobaczyć. W Polsce się tego nie uświadczy raczej.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.