Ksiaze_Kluska Opublikowano 8 Września 2009 #1 Opublikowano 8 Września 2009 ktory sklep internetowy, badz klasyczny na slasku ma ten gatunek??
mutra Opublikowano 8 Września 2009 #3 Opublikowano 8 Września 2009 ja szukałem przez 8 miesięcy, po czym dałem sobie spokój.
marekkato Opublikowano 8 Września 2009 #5 Opublikowano 8 Września 2009 W Sklepie Malawi w Sosnowcu jest jeden spory osobnik,całkiem ładny(wczoraj go jeszcze widziałem) i myślę,że mogą Ci go sprzedać.
Ksiaze_Kluska Opublikowano 8 Września 2009 Autor #6 Opublikowano 8 Września 2009 czy ten na srodku nie wyglada na njassae? foto z jakiejs gieldy w ostravie
mutra Opublikowano 8 Września 2009 #7 Opublikowano 8 Września 2009 nie, IMO żaden z tych to nie Nyasae. Te które widziałem miały okrąglejsze i bardziej regularne kropki
nabe Opublikowano 8 Września 2009 #8 Opublikowano 8 Września 2009 Trudno spotkać tą rybę.Ktoś na forum upierał się,że ma w akwarium s. njasse ale nie pamięta kto. Można spróbować wyszukiwarką zdjęć w galerii?
ANDREW Opublikowano 9 Września 2009 #9 Opublikowano 9 Września 2009 Będę dzisiaj w DISCUS to zapytam o njassae. NIESTETY nie mają!!
cezarix Opublikowano 9 Września 2009 #10 Opublikowano 9 Września 2009 Ależ proszę bardzo: "Rybka" ma około 50cm i pływa sobie w największym malawi jakie do tej pory widziałem na własne oczy (fotki są moje). Z resztą w tle widać parę pyszczaków. Niestety akurat tam raczej nie do wyjęcia
Rekomendowane odpowiedzi