jjacek Posted August 21, 2009 #1 Posted August 21, 2009 Dla urozmajcenia diety zakupilem goraco polecany przez sprzedawce pokarm NLS .... Moze ktos wczesniej testowal ten pokarm i zechce podzielic sie opinia na jego temat.Z gory dziekuje za wszystkie wiadomosci...
yaro Posted August 21, 2009 #2 Posted August 21, 2009 pokarm super bardzo dobrze wybarwia, niestety bardzo ciężko dostać ten pokarm gdzie go dostałeś?? PS. już widzę jesteś gdzieś z Malmo to koło Lądka?
danielj Posted August 21, 2009 #3 Posted August 21, 2009 Tak Yaro , Lądka Zdroju (za Bareją). A jeśli chodzi o pokarm , to amerykański wynalazek , coś ok 60%kryla i 40% spiruliny. Takie dwa w jednym Dlatego amerykańce (a i AD Konigs) radzą trzymać aulony z demasonami
yaro Posted August 21, 2009 #4 Posted August 21, 2009 połączenie wszystkiego w jednym, amerykańska myśl technologiczna, aby karmić jednym pokarmem cały czas - IMHO mylne pojęcie, niestety amerykańce mają to w standarcie, ale nie mozna nic ująć temu pokarmowi - widziałem wyniki karmienia tym pokarmem i są rzeczywiście pozytywne. Chociaż ja sam uważam, że to spoko pokarm, to bym go urozmaicał również innymi. Chociaż koledze pewnie potrzeba info - czy ma nim karmić ryby czy nie, moje zdanie brzmi jak najbardziej.
jjacek Posted August 26, 2009 Author #5 Posted August 26, 2009 Na poczatku jak zwykle nieufnosc...ale teraz juz jest normalnie .Poniewaz 1mm granulat NSL jest mniejszu od small Dainichi (nawet od primary krill ) ryby z duza latwoscia to lykaja i wyraznie im pokarm posmakowal ...to takie 1 bardzo pozytywne wrazenia .
jjacek Posted October 14, 2010 Author #6 Posted October 14, 2010 Do tej pory traktowalem ten pokarm jako urozmaicenie diety pyszczakow...ale na tyle przekonalem sie do tego pokarmu , ze stal sie obecnie pokarmem bazowym.
eljot Posted October 14, 2010 #9 Posted October 14, 2010 Jeśli masz wszystkie ryby z twoich fotek to rzeczywiście może być chwila
Recommended Posts