Skocz do zawartości

ŚWIETNA rybia reklama ...pralki :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mysle że morskie wyraźnie widac obsade kołdrud płszczkus, koszulus meduzus i ostrygus stanikus :D

Opublikowano

echh i teraz mam przechlapane... Kaska zobaczyla reklame i bede musial dobierac obsade ;] ;] ;] ;] :lol::lol::lol:

Opublikowano

Martwi mnie tylko ten biedak saulosi co na podłodze wylądował, coś pokrywa mało szczelna w tym akwarium.

Opublikowano
echh i teraz mam przechlapane... Kaska zobaczyla reklame i bede musial dobierac obsade ;] ;] ;] ;] :lol::lol::lol:

A czy Twoja Kaśka by przypadkiem nie wolała takiego nowego baniaka :wink::D :?:

Opublikowano

A czy Twoja Kaśka by przypadkiem nie wolała takiego nowego baniaka :wink::D :?:

no rozgladalismy sie wlasnie za takim baniakiem swego czasu, nawet poprosilismy o zademonstrowanie jak dzialaja "filtry" oczyszczajace... ledwo bylo slychac ze pracuja ! nawet jak sie wlaczyl jakis dopalacz i silnik "filtra" nagle zwiekszyl obroty to nie porownanie do czeskiego modelu rodzicow ;) Niestety nowe modele tych "akwariow", o glebokosci 40cm jakos tak nie bardzo jeszcze dostepne na rynku, raz sa, raz ich nie ma, albo sprzedawcy daja cene z sufitu :P A standardowy model 60cm nam nie pasuje :]

Na szczescie z wyborem takiego nowego baniaka jeszcze mozemy troche poczekac ;)