Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jak jest jeszcze szansa sie załapac na liste to ja bym prosił o

color supreme - sinking 250g small

primary krill - sinking 250g small

z góry dzieki :D

Opublikowano

Nie powinno być problemu z dopisaniem Was do zamówienia :mrgreen:

Cały czas czekam na odpowiedź na pytanie odnośnie rozmiaru, daty ważności i potwierdzenia cen.

Co do rozmiaru to znalazłem u nich na stronie że wszystkie pokarmy za wyjątkiem Ultimy są w rozmiarze SMALL.

Ultima jest M.

Opublikowano

Po 2 tygodniach mailowania (ciężko dostać od nich odpowiedź - pisałem maile po kilka razy) do chwili obecnej otrzymałem następujące informacje:

- koszt przesyłki wyniesie 417 DKK czyli około 240zł

- opłata za płatność kartą :shock: 134 DKK czyli 76zł

Cały czas czekam na odpowiedź dotyczącą daty ważności tych pokarmów.

Jutro z rana napiszę po raz 4 maila w sprawie daty ważności i jeżeli do środy nie otrzymam odpowiedzi to chyba damy sobie spokój z tym sklepem bo wg mnie jakiś zlewający stosunek do klienta mają...

Opublikowano

nie ma sie co dziwic.. bank za kazda operacje przez terminal pobiera w polskich warunkach 0,5-3% od wartosci transakcji.. wiec sprzedawca nie poniesie tych kosztow, tylko kupujacy :mrgreen:

Opublikowano

nie ma sie co dziwic.. bank za kazda operacje przez terminal pobiera w polskich warunkach 0,5-3% od wartosci transakcji.. wiec sprzedawca nie poniesie tych kosztow, tylko kupujacy :mrgreen:

Tak to jest jak się przyzwyczaja klientów do luxusu.

W sumie to się pierwszy raz spotkałem z taką opłatą przy płatności kartą DEBETOWĄ.

Przy płatnościach kartą KREDYTOWĄ już się z tym spotykałem.

Poczekam kilka dni jak napisałem wcześniej i się zobaczy.

W sobotę rano wylatuję na 3,5 tygodniowy urlop i raczej nie będę sobie tym głowy zaprzątał.

Na wypadek "W" są dostępne na eBayu pokarmy New Life Spectrum - http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=new+life+spectrum&_sacat=See-All-Categories więc jakaś alternatywa zawsze jest. (bez dodatkowych opłat, dostępne od ręki, z dostawą w ciągu 3 dni i ważne do końca 2011 roku)

Opublikowano

No I mamy piatek, a ja niestety odpowiedzi zadnej od nich nie dostalem.

Tak jak pisalem wczesniej - napisalem do nich w poniedzialek, dodatkowo jeszcze we wtorek I z innego adresu w srode. Niestety odpowiedzi brak.

Poprzednio tez sie ociagali z odpowiedziami ale przewaznie w ciagu 2-3 dni byla , a teraz nic.

Wyslalem pytanie tylko I wylacznie o termin waznosci tych pokarmow.

Tak sobie kombinuje ze moze skoro sa jedyna firma ktora udalo mi sie namierzyc w UE ktora handluje tymi pokarmami to moze mieli jakies stare zapasy ktorych termin sie konczy I z tego powodu nie odpisuja... Sam juz nie wiem.

Jak sie moze kiedys odezwa (moze wolne maja albo inne wakacje) to dam znac.

Na ta chwile moge tylko przeprosic tych w ktorych rozpalilem nadzieje na posiadanie tego pokarmu ale niestety nie zalezy to odemnie (no I chyba lepiej zrezygnowac z tego zarcia niz kupic kilogram nietaniego w koncu pokarmu ktory jest wazny kilka tygodni/miesiecy).

• 1 miesiąc temu...