Tomek .P Opublikowano 7 Lipca 2009 #1 Opublikowano 7 Lipca 2009 Witajcie proszę o informację . Nie wiem co to za glon, przypomina krasnorosty (na skałach wygląda jak by mchem porosły ) . Jest bardzo ciemno czerwony prawie bordowy. Mam tego sporo i włazi wszedzie , na skały , tło strukturalne i na rośliny . Dobra wiadomośc to taka że moje pyszczaki chętnie to skubią , ale odrasta w szybkim tępie .Na skałach (kolor żółty ) powstał taki jak by dywan . Przy podmianie wody (raz w tygodniu ) robi się jaśniejszy czyli nie bordowy a ciemno czerwony i taki ma kolor przez jakieś 3 dni , póżniej ciemnie . I tak w koło . Czy ktoś sie z tym już spodkał i może mi powiedziec co to jest za glon ? . W akwa 450 l mam 38 szt. pyszczaków .
Siwy1973 Opublikowano 7 Lipca 2009 #2 Opublikowano 7 Lipca 2009 mialem cos podobnego ,a wlasciwie corka w swoim 25l (ogolne) ze jej sie nie podobalo tata zrobil restart i juz nie ma poczytaj tutaj moze cos znajdziesz viewtopic.php?f=20&t=3138 pozdrawiam
MateuszT Opublikowano 7 Lipca 2009 #3 Opublikowano 7 Lipca 2009 viewtopic.php?f=20&t=3138 Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi