devilq3 Posted May 2, 2009 #1 Posted May 2, 2009 Witam szukalem wszedzie ale nigdzie nie moglem znalesc caly czas pysie mi zdychaja co kupie nowe i wrzuce to zaraz zdychaja w moim glownym zbiorniku woda jest ok temp ok juz robilem wszystko wywalilem nawet piasek z dnia na dzien coraz to bardziej poobgryzane pletwy ogony oczy wylaza na wierzch i strasznie puchną az je na koniec rozrywa. nie piszcze czym karmie jaka obsada bo cZy wpuszcze do akwa jedna czy 5 to jest caly czas to samo napiszcie mi jak odkazic wszystko caly sprzet akwarium itp bo jak tylko zaczynaja chorować to jak zdaze je odłowie i wrzuce do zbiornika z gurami glonojadami kiryskami i neonami to zdrowieja odraztaja im pletwy chudną neiwiem jeszcze czy nie jest to wina oswietlenia albo moze filtra zew bo odkupilem go od kolegi i moze to w nim byly i nadal sa jakies bakterie on wczesniej hodował tropheusy.
Mjunszajn Posted May 2, 2009 #2 Posted May 2, 2009 Po co szukałeś ''witam''? Są chyba na stacjach Orlenu... Aha... i wypraszam sobie twierdzenie, że piszczę! Abstrahując od sposoby w jaki próbujesz pisać- podaj parametry zbiornika, wody- temperatura, Ph, NO2, NO3, czym i jak często karmisz, okres funkcjonowania zbiornika, technikę w zbiorniku i jakie ryby wpuszczasz. Takie są zasady- Ty podajesz- my pomagamy. Nie chcesz przestrzegać tych zasad- no to sija.
Darjush Posted May 2, 2009 #4 Posted May 2, 2009 No Mjunszajn niezle pojechales zalecam dobry objadek, piwko albo dwa, dobry film i zapraszam ponownie heheheh Ale taka prawda podaj chlopie wszystko to co pisal Mjunszajn i wtedy pomyslimy co i jak.
Guest Posted May 2, 2009 #5 Posted May 2, 2009 ...pojechales...pisal Mjunszajn... oj, ktos tu zaklda, ze wszyscy sa facetami i pomyleczka, mam nadzieje, ze Mjunszajn Ci to wybaczy
Darjush Posted May 2, 2009 #6 Posted May 2, 2009 ups chyba ktos tu narozrabial i chyba to ja Mjunszajn bez obrazy juz wecej taka gafa sie nie wda w me wypowiedzi Ps. pooh dzieki
Recommended Posts