kisor Posted April 17, 2009 #1 Posted April 17, 2009 Widzę, że yaro dobił do 3000 postów. Gratuluje i życzyłbym sobie i innym mniejszej ich liczby, a dłuższych i bardziej merytorycznych 8) (ot, taka drobna uszczypliwość ) W statystyce liczby znaków na post byłbyś na pewno na szarym końcu, w przeciwieństwie do pierwszego wodolejca Hariego Sabotage ma równe 2000, również gratulacje płodności... Quote
sabotage Posted April 17, 2009 #2 Posted April 17, 2009 W statystyce marudzenia, gawozenia i uszczypliwosci moglbys byc top1, nawet przede mna. Ot, taka drobna uszczypliwosc Badz twardy, chlopaki nie placza Quote
yaro Posted April 17, 2009 #3 Posted April 17, 2009 No właśnie się zastanawiam jak to odebrać Dużo gadam ale jak mam pisać to wolę krótko. Ale jeżeli przeraża Cię liczba 3000 to ja z miłą chęcią z 2000 oddam, po prostu do stycznia byłem bezrobotnym emerytem więc spędzałem wiele czasu przed kompem, w tej chwili pracuję ale spędzam jeszcze wiecej czasu przed kompemm i jakoś sie tak zbiera. Co do przeliczenia liczby słów na post - dobry pomysł i zyczę powodzenia w liczeniu Do wiadomości modów z miłą chęcią poprosił bym ich o skasowanie mojego licznika z powrotem do zera bo piszę na forum dla własnej przyjemności a nie dla cyferki obok. Wyprzedzając moze kolejną uwagę, napiszę że przed akwariami również dużo czasu spędzam co przed komputerem. Pozdrawiam zazdrośników PS Uf na szczęście tutaj licznik nie idzie do przodu (może się przeniose z pisaniem do H.P. lub O.T. Quote
sysgone Posted April 17, 2009 #4 Posted April 17, 2009 Bo nie ważne jak, ale ważne co się pisze. Tylko bez brania tego dosłownie - jak zobaczę wypowiedź nie mającą logiki, niepoprawną aż do bólu stylistycznie i ortograficznie, to choćby zawierała wzór na perpetum mobile, to ją usunę Quote
czester_ Posted April 17, 2009 #5 Posted April 17, 2009 Ano co yaro będziesz kasował licznik... napisałeś to jest twoje. Nie będziemy tu się rozpisywać na temat retoryki. Postami widać że jestes często i aktywnie;) Rok temu tez tak miałem:P 2 tyg i więcej wolnego odbija się na forum:D Quote
kisor Posted April 18, 2009 Author #6 Posted April 18, 2009 moje złośliwości są po to, by uderzać w nie ciętymi ripostami Tak już mam, że w pracy mam ludzi o podobnym poczuciu humoru i jakoś zawsze zapominam wziąć poprawki na fakt, że nie każdy odbiera na tych samych falach. Jak poczuliście się dotknięci tym, co napisałem wcześniej, to... tak miało być Quote
Recommended Posts