mutra Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor #11 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 davercin to davercin, erytromycyna to erytromycyna. Stosuje najprostszą erytromycynę TZF (czyli zasadową). Niestety po trzeciej dawca krasnorosty zaczynają się odbarwiać więc chyba je szlag trafi. Zielone zdecydowanie dostały kopa na antybiotyku. Dzisiaj półmetek kuracji więc może nie zginą wszystkie do końca
mutra Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor #13 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kupowałem na listki. Opakowanie jest biało pomarańczowe. Zwykła najzwyklejsza erytromyctna. Dzisiaj, po 4 dawkach, widać że krasnorosty obumierają .
koteczek555 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 #14 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 O to mam tą samą i od wtorku zaczynam
mutra Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor #15 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Odkopuje, bo trafiłem przypadkiem przy wyszukiwaniu. Finał eksperymentu był takie, że wszystkie krasnorosty obumarły, glony zielone okazały sie być niewrażliwe na erytromycynę. Po zakończeniu kuracji krasnorosty zaczęły odrastać po około 3-4 tygodniach.
sabotage Opublikowano 22 Stycznia 2010 #16 Opublikowano 22 Stycznia 2010 glony zielone okazały sie być niewrażliwe na erytromycynę fail
Rekomendowane odpowiedzi