Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko w związku z poprzednim "ochrzanem" czy do Ps. Elongatus cos jescze dolozyc , mam zbiornik 112 litrów i calkowicie polegam na Waszych opiniach - jestem poczatkujący na samym wstepie popelnilem błąd i juz nie chce robic omylek zwiazanych z doborem rybek. Jeżeli chodzi o Giętkoząba Czarnobrzuchego postaram sie zrobić fotki i przyslac ale chyba nie był to njassae

Pozdrawiam Jarek

PS - Do 112 jakie oświetlenie pokrywe mam na 2 świetlówki obecnie jakies standardowe 2x27 W (strasznie jasne) zapalam na 12 godzin od 9-21 pozostaly czas są wyłączone

Opublikowano

Jarek: jeżeli masz konkretne pytanie w kwestii świetlówek to w dziale "oświetlenie" albo "podstawy"

Co do "giętkozęba" to co kolwiek by to nie było, to i tak 112 l to za mało dla niego

Opublikowano

to co 200-ka się skurczyła do 112-ki : coś kręcisz na początku napisałeś baniak 200 a teraz już 112 ... oczywiście do 112-ki nic nie dokładaj zostaw same elongi choć i to dla nich trochę za mało

Opublikowano

[spoiler:30lv52ui]

mam pytanko w związku z poprzednim "ochrzanem" czy do Ps. Elongatus cos jescze dolozyc , mam zbiornik 112 litrów i calkowicie polegam na Waszych opiniach - jestem poczatkujący na samym wstepie popelnilem błąd i juz nie chce robic omylek zwiazanych z doborem rybek. Jeżeli chodzi o Giętkoząba Czarnobrzuchego postaram sie zrobić fotki i przyslac ale chyba nie był to njassae

Pozdrawiam Jarek

PS - Do 112 jakie oświetlenie pokrywe mam na 2 świetlówki obecnie jakies standardowe 2x27 W (strasznie jasne) zapalam na 12 godzin od 9-21 pozostaly czas są wyłączone

[/spoiler:30lv52ui]

JA proponuje najpierw poczytać FAQ umieszczeony na naszym forum. Napewno bardzo Ci pomoże.

Opublikowano

Dodaj do nich coś jasnego, najlepiej by było aby były to jasne samice ... pytanie jednak jakie masz elongatusy bo jeden od drugiego rożni się jak Gołota od Tysona :mrgreen: