Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również należę do grupy tych, którzy mieli w akwa z pyszczakami krewetki... 5 sekund :mrgreen: karmiłem kiedyś moje ryby krewetkami, właśnie Fire coś tam się nazywały. Żadna nigdy nie przeżyła dłużej, niż 5 sekund. Autentycznie.

Opublikowano
siemka ;)

a co polecacie do czyszczenia dna w malawi? mam na mysli rybki a nie czysciki ;)

do czyszczenia dna stosujemy najczęściej gatunek "wirówkae lewoskrętus"

występuje w obszarze skalistym jeziora, szczególnie lubi wielkie głazy i wąskie szczeliny, w których osiąga duże prędkości odmulania :mrgreen:

jest to gatunek niewielki acz liczny w akwariach, jednak z racji budowy i przystosowania troficznego (symbioza z silnymi pompami, wtedy żeruje najaktywniej) nie zakłóca obrazu akwarium pozostając w cieniu większości pozostałych ryb...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Opublikowano
siemka ;)

a co polecacie do czyszczenia dna w malawi? mam na mysli rybki a nie czysciki ;)

do czyszczenia dna stosujemy najczęściej gatunek "wirówkae lewoskrętus"

występuje w obszarze skalistym jeziora, szczególnie lubi wielkie głazy i wąskie szczeliny, w których osiąga duże prędkości odmulania :mrgreen:

jest to gatunek niewielki acz liczny w akwariach, jednak z racji budowy i przystosowania troficznego (symbioza z silnymi pompami, wtedy żeruje najaktywniej) nie zakłóca obrazu akwarium pozostając w cieniu większości pozostałych ryb...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

buachachachacha Pobiles nawet moja zlosliwosc :)