johny_wiadro Opublikowano 5 Marca 2009 #1 Opublikowano 5 Marca 2009 Mam pytanie, co sądzicie o tym żeby trzymać razem z pyszczakami krewetki? Mój znajomy ma kilka ale z zupełnie innymi rybami. Wpadłem na ten pomysł ponieważ one wyżerają wszystkie pozostałości pokarmów z dna. No i właśnie nie wiem czy ryby nie będą zaczepiać tych krewetek... Co sądzicie o tym pomyśle?
koteczek555 Opublikowano 5 Marca 2009 #2 Opublikowano 5 Marca 2009 Byłyby pewnie smacznym pokarmem dla pysi
Mcbazo Opublikowano 5 Marca 2009 #3 Opublikowano 5 Marca 2009 Kiedyś wrzuciłem kilka krewetek do moich pysi było takie zawirowanie ze mało mi woda nie wypłynęła z baniaka i pysie rozprawiły się z krewetkami na amen.Dodam że były bardzo zadowolone
johny_wiadro Opublikowano 5 Marca 2009 Autor #4 Opublikowano 5 Marca 2009 Jaka szkoda.... a już myślałem, że będę miał czyściutkie dno
Gość Opublikowano 5 Marca 2009 #5 Opublikowano 5 Marca 2009 krewetki z pyskami... wylacznie jako pokarm przez pierwszych kilka chwil zaloz sobie 25l - taki low tech i tam hoduj, ja tak mam... trzymam (tylko po to) calkiem spora populacje Fire Red i karmie raz na jakis czas pyski...
Darjush Opublikowano 5 Marca 2009 #6 Opublikowano 5 Marca 2009 wrzuc krewetki bedziesz mial szczesliwe pysie a to cos wiecej niz czyste dno Zapewne po takiej imprezie pysie zesr ... sie ze szczescia wiec dnu nie pomozesz hahahhahaa Sorki nie moglem sie powstrzymac hahahha
johny_wiadro Opublikowano 5 Marca 2009 Autor #7 Opublikowano 5 Marca 2009 No cóż, dzięki za podpowiedź:)
Mcbazo Opublikowano 5 Marca 2009 #8 Opublikowano 5 Marca 2009 Darjush proszę bez złośliwości A tak serio to może częściej karm,ale za to w mniejszych ilościach wtedy unikniesz bałaganu na dnie.
koteczek555 Opublikowano 5 Marca 2009 #9 Opublikowano 5 Marca 2009 Może wylot filtra masz jakoś źle ustawiony i nie zbiera? Ale w sumie to nie o tym temat Darjush dobre hehe
sticzu Opublikowano 6 Marca 2009 #10 Opublikowano 6 Marca 2009 siemka a co polecacie do czyszczenia dna w malawi? mam na mysli rybki a nie czysciki
Rekomendowane odpowiedzi