Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te schematy to czarna magia :D A jak radzi sobie z żółtym i jaki kolor światła daje? Bo chciałabym ją jako jedyną, ale muszę mieć pewność, żeby znowu nie żałować

Opublikowano
Te schematy to czarna magia :D A jak radzi sobie z żółtym i jaki kolor światła daje? Bo chciałabym ją jako jedyną, ale muszę mieć pewność, żeby znowu nie żałować
IMHO żółty też ładnie wybarwia, a światło daje mocne białe, ale bardziej wpadające w lekki róż niż w błękit.
Opublikowano

aarset czy polecana przez ciebie JBL solar marin day też daje różowawy odcień jak power czy niebieski

bo u siebie próbowałem power z serą blue sky i kiszka z wybarwieniem niebieskich :(

Opublikowano
aarset czy polecana przez ciebie JBL solar marin day też daje różowawy odcień jak power czy niebieski

bo u siebie próbowałem power z serą blue sky i kiszka z wybarwieniem niebieskich :(

JBL jako jedna świetlówka IMHO lepiej wybarwia niebieski, chociaż z Serą efekt też jest ciekawy( zdecydowanie lepiej wybarwia zielony. JBL daje białe, "przezroczyste" światło z lekką nutą błękitu :D
Opublikowano

no to jak wrócę z urlopu to spróbuję :)

Dzięki

Sera też rewelacyjnie wybarwia zielony a i żółty i pomarańczowy ok natomiast niebieski słabo :( dlatego dorzuciłem opti blue

Opublikowano

Na tych roślinnych baniakach uwierz kompletnie nic mi to nie daje. Zresztą nawet jakby było zdjęcie Malawi to na fotkach i tak są zawsze przekłamane kolory

IMHO żółty też ładnie wybarwia, a światło daje mocne białe, ale bardziej wpadające w lekki róż niż w błękit.

To mocno białe czy różowe :P Gdyby było mocno białe to strzał w 10tkę, bo właśnie takie bym chciała, ale różowe mi się światło nie podoba pomimo, że uwielbiam ten kolor :D

Opublikowano

U mnie samo power ładnie wybarwiało ryby ale jednak na wapieniach i białym piasku lekki różyk był

ty masz supernit więc powinno być ok