Skocz do zawartości

Przetrzymywanie ryb poza akwarium na jeden dzień

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A właśnie jeszcze jedno. Jak wiecie kończę walkę z sinicami, a po tym wiadomo trzeba podmienić wodę. To do tego akwa 25l gdzie będą wlać całą tą po sinicach czy np pół na pół? Bo i tak z dna jej ściągać do niego nie będę.

Opublikowano
Hmm. Nie chcę tak publicznie opisywać, być może tylko mi się tak trafiło. Wtajemniczeni wiedzą :wink:

A dlaczego mają wiedziec tylko wtajemniczeni? To żaden wstyd, a na pewno nie dla Ciebie. Możesz przecież napisac - kupiłam od X rybki gatunków y, z i była kicha. Taka Twoje wypowiedź może komuś pomóc, a nie napiszesz przecież, że ten sprzedawca ma wszystkie rybki słabej jakości.

Zresztą - czytając Twoją sygnaturkę. Szukasz membe deep, a ja kupiłem arfy od "hodowcy" który z tego co wiem handluje też membe deep. Na temat membe deep się nie wypowiadam, ale co sądze na temat afr które od niego zakupiłem wypowiedziałem się i już zdania nie zmienię.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.