Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podejrzewam że musiałbyś się strasznie postarać żeby znaleźć kamień który kosztuje 350zł/10kg wliczając w to kompletnie obrobione blaty z włoskiego marmuru :wink: Wybacz ale dla mnie to tylko sztucznie nadmuchana niezwykłośc - tak samo toto piękne jak bryła filitu za 50gr/kg

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości zapytałem:) Ja swoje kamyczki tj. serpentynit kopiłem za 55zl za 100kg!! wiec mała różnica w porównaniu do ADA MANTEN STONE:)

Planuje zrobić jakiś ładny kotnik jakieś 100l i taka wenę twórcza miałem przeglądając strony www. ;p

Opublikowano

Zwoleńska 10

Warszawa Zerzeń, od Traktu Lubelskiego skład kamieni i maja duże okazy czarnego łupka filitowego i coś w podobie ale naprawdę spore. Ja tak kupowałem cena około 50g/kg Zapytaj chłopaka co jeździ wózkiem widłowym taki w moro bundeswery. Jeszce jeden duży skład jest w Otwocku czy w okolicach ale on ci wytłumaczy dokładnie.

Opublikowano

Dzieki aqua skalar za zrozumienie:)

W okolicach NS ciężko o jakieś fajne kamienie w rzece czy gdzieś indziej natomiast uważam ze wcale nie przepłaciłem. Na składzie miałem idealne kamulce właśnie takie jakie szukałem i wszystko w jednym miejscu nic tylko przegrzebki robić:) No ale teraz w środku zimy trudno żebym chodził gdzieś i wygrzebywał z brzegu rzeki...Do 100l to na wiosnę gdzieś znajdę fajne ale do mojeje 720l ciężko by było a ze mam teraz dużo wolnego czasu to chciałem jeszcze teraz założyć małe co nieco:D

• 2 lata później...
Opublikowano
ze dwa, trzy zbiorniki by się na forum znalazły

mógłby ktoś dać namiary na foty baniaków z antracytem lub innym węglem, ciekawi mnie to bardzo.