rallyfahrer Opublikowano 5 Października 2014 #31 Opublikowano 5 Października 2014 Witam. Wyrzucam z akwarium wapienie itp. czyli to co kiedyś wydawało mi się fajne do Malawi. A że dziś mnie coś podkusiło, to pojechałem nad rzekę i przytargałem parę sztuk kamieni ciemnych, kształt mi pasuje. Pytanie tylko czy takie kamienie z polskiej (niezbyt pewnie czystej) rzeki nadają się żeby wrzucić je do akwarium z pyszczakami ?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Października 2014 #32 Opublikowano 5 Października 2014 ...jeżeli spełniają preferowane przez Ciebie walory estetyczne to na pewno się nadają do naszego biotopu:)
rallyfahrer Opublikowano 5 Października 2014 #33 Opublikowano 5 Października 2014 A jakieś specjalne zabiegi typu gotowanie są wskazane ? Czy wystarczy szczotka i ciepła woda ?
Rafal.K2 Opublikowano 5 Października 2014 #34 Opublikowano 5 Października 2014 Po myciu polej je wrzątkiem.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Października 2014 #35 Opublikowano 5 Października 2014 A jakieś specjalne zabiegi typu gotowanie są wskazane ? Czy wystarczy szczotka i ciepła woda ? ....po prostu je wyparz!!!Tak na wszelki wypadek..Wszelako nie wiadomo co w wodzie było;))
rallyfahrer Opublikowano 5 Października 2014 #36 Opublikowano 5 Października 2014 Dziękuję za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi