Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualna obsada w standardowej 240l to ponad roczne P.salosi coral 2+4,prawie roczne maingano 7szt,M.red red 10szt młodziki wpuszczone 2 tygodnie temu z myślą o szybkiej przeprowadzce całości do200x50x60.Na ile gatunków się zdecydować i co ewentualnie dodać do nowego baniaka.W sumie to co najbardziej mi się podoba to mam teraz ale nie ukrywam że afrę cobue i demasoni chętnie bym zapoznał z moją obsadą.Proszę o rady.

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego wątku zapytam tutaj.Posiadam osi spirulinę,Hikari excel,naturefood premium cichlid plant i color plus.Czy dla afry to dobre?

Opublikowano

ano lubią - to krwiożercze bestie. Wszelkie pokarmy dla paletek są ok (szczególnie hikari i OSI) z tańszych np. Granured sery albo tetra Diskus. Rozmrożona krewetka, niezbyt grubo pocięta, też nie zaszkodzi od czasu do czasu.

Opublikowano

Czyli afra by pasowała?Jeszcze bym chciał Greshakei jako 5 gatunek ale nie jestem pewien czy to nie za dużo.Może lepiej poczekać jakiś czas i zobaczyć jak się to wszystko poukłada bo redy to jeszcze kurduple.Kurcze nie wiem.Tyle gatunków jest wspaniałych że aż mam mętlik w głowie.