slawek gorol Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor #21 Opublikowano 5 Lutego 2009 panowie ostudze wasza dyspute jako ze wlozylem 4 wielkie kamule do akwa, to nie za bardzo widze miejsce dla 5 gatunku dodalem 10 cm piasku i tez sie jakos skurczylo... ta 450 taka jakas malenka sie zrobila teraz pora na prawidlowa redukcje i dobranie haremow w dobrych proporcjach..
sision Opublikowano 5 Lutego 2009 #22 Opublikowano 5 Lutego 2009 panowie ostudze wasza dyspute jako ze wlozylem 4 wielkie kamule do akwa, to nie za bardzo widze miejsce dla 5 gatunku A nie mówiłem :!: 8)
koteczek555 Opublikowano 5 Lutego 2009 #23 Opublikowano 5 Lutego 2009 Haha akwa dopiero kupione a tu już się zmniejszyło, to chyba za nie długo będzie kolejna zmiana, nie kamienie... ale znowu baniaka
slawek gorol Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor #25 Opublikowano 5 Lutego 2009 sision : miales racje, kasia : e tam male...dla was kobiet zawsze wszystko jest male , shinuk: fotki jak tylko opadnie mi piasek-kupilem przez niewiedze drobna granulacje i popyla mi to w wodzie a nie chce usiasc na dupie ale z godziny na godziny jest lepiej..juz dzis widze kamienie i ryby :roll: jutro powinno byc clear
sision Opublikowano 5 Lutego 2009 #26 Opublikowano 5 Lutego 2009 Jak to, to Ty już tam masz wszystko wrzucone?łącznie z rybami?
slawek gorol Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor #27 Opublikowano 5 Lutego 2009 Jak to, to Ty już tam masz wszystko wrzucone?łącznie z rybami? szymon ja akwa przywiozlem o 18ej, a o 2 w nocy juz rybska plywaly
slawek gorol Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor #29 Opublikowano 5 Lutego 2009 wiec czytaj watek od nowa
danielj Opublikowano 6 Lutego 2009 #30 Opublikowano 6 Lutego 2009 Coby nie było niejasności Ja bym wszystko wysadził , a dałbym kulfony, demasoni i hongi. One (tzn. hongi) mimo wszystko można utrzymać w takiej obsadzie:)
Rekomendowane odpowiedzi