koteczek555 Opublikowano 4 Lutego 2009 #11 Opublikowano 4 Lutego 2009 Trzeba dźwig wynająć hehe. A co to za kamyczek ?
slawek gorol Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor #12 Opublikowano 4 Lutego 2009 cicho nie przeszkadzac to sa 4 kamienie
slawek gorol Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor #14 Opublikowano 4 Lutego 2009 wrzuce jutro jak piasek opadnie. przy okazji dolozylem 10 cm piasku na powierzchni 150x50 kurde ale te kamule sa sliczne...zobaczycie jutro
danielj Opublikowano 5 Lutego 2009 #15 Opublikowano 5 Lutego 2009 A ja do toni wsadziłbym Labeortopheusy fuelleborni. Te 450l to najmniejszy baniak do jakiego wsadziłbym te ryby , lae pięknie wyglądałyby z demasonami i właśnie hongi SRT
crav Opublikowano 5 Lutego 2009 #16 Opublikowano 5 Lutego 2009 Oj Daniel Daniel miłość do kulfonów wciąż aktywna he ? Tylko co wtedy z maingano, afra i saulosi ? Trzeba by roszady robić… coś za coś…
sision Opublikowano 5 Lutego 2009 #17 Opublikowano 5 Lutego 2009 Tylko co wtedy z maingano, afra i saulosi ? Trzeba by roszady robić… coś za coś… Ano właśnie :roll: różnice w diecie nie są za duże?
crav Opublikowano 5 Lutego 2009 #18 Opublikowano 5 Lutego 2009 Sision chcesz powiedzieć, że afre trzeba by w dobre ręce ? albo jak kolega woli hardcore to do tego hongi...
sision Opublikowano 5 Lutego 2009 #19 Opublikowano 5 Lutego 2009 Sision chcesz powiedzieć, że afre trzeba by w dobre ręce ? To miałem na myśli. Moim zdaniem nie da się połączyć w jednym zbiorniku dwóch różnych diet (skrajnie różnych).
sabotage Opublikowano 5 Lutego 2009 #20 Opublikowano 5 Lutego 2009 Demasoni + hongi + kulfony = <3 Sam tak bede miec od..., mam najdzieje ze od niedlugo... Oczywiscie nie widze takiej mozliwosci zeby razem z demasoni(kulfonami) ,trzymac afry..i na odwrot. Trzeba sie na cos zdecydowac a ze demasoni i hongi lepsze to sprawa jest prosta
Rekomendowane odpowiedzi