Jump to content

Recommended Posts

Posted

tropical spirulina granulat

tropical malawi

HIKARI - CICHLID GOLD BABY - POKARM WYBARWIAJąCY

HIKARI - CICHLID EXCEL - POKARM DLA PYSZCZAKóW mini

dwa pierwsze mam dwa nstępne chce kupić, czy dołożyć coś jeszcze do tego jakaś propozycja?

Posted

Na pewno warto kupić te pokarmy, które wymieniłeś. Ale 4 pokarmy, to mało. Propozycji jest mnóstwo, wystarczy przeglądnąć wątki w tym dziale :wink:

Posted

Demasoni jest roślinożernym pyszczakiem, Msobo zakrawa trochę o mieszaną dietę, choć dalej z akcentem na roślinki.

Posted

na wstępie do tropicalów które mam chce zamówić:

HIKARI - CICHLID EXCEL - POKARM DLA PYSZCZAKóW mini 60g

sera flora 100g

i zastanawiam się jeszcze nad Naturefood PREMIUM CICHLID PLANT - S 45g tyle że cena zabójcza, chociaż chyba lepiej zamówić odrazu przynajmniej nie będę 2x płacić za wysyłkę. Co o tym sądzicie? Szukać czegoś jeszcze?

Posted

Ponoć ten Naturefood jest dobry, sam chciałem kupić, ale kasa poszła na kubeł. Lepiej weź, ryby będą wdzięczne :wink:

Posted

może w zamian za flora, chociaż one są w płatkach, a z nimi wygodniej (chyba nie trzeba moczyć co nie?) a jak narazie pyski mają problem z granulatem, jak napęcznieje nie daj rady połknąć. Rozdrabniam go... i jeszcze musze w koncu wew kupić :)

Posted

W zamian za florę? a ile kosztuje 100g tego pokarmu? chyba nie dużo....

Jak mam wybierać między filtrem a lepszym pokarmem, wezmę filtr, a dobry pokarm kupię za miesiąc. Od Tropicala czy Sery ryby nie zdechną.