weapster Posted December 14, 2008 #1 Posted December 14, 2008 tropical spirulina granulat tropical malawi HIKARI - CICHLID GOLD BABY - POKARM WYBARWIAJąCY HIKARI - CICHLID EXCEL - POKARM DLA PYSZCZAKóW mini dwa pierwsze mam dwa nstępne chce kupić, czy dołożyć coś jeszcze do tego jakaś propozycja?
sision Posted December 15, 2008 #2 Posted December 15, 2008 Na pewno warto kupić te pokarmy, które wymieniłeś. Ale 4 pokarmy, to mało. Propozycji jest mnóstwo, wystarczy przeglądnąć wątki w tym dziale
weapster Posted December 15, 2008 Author #3 Posted December 15, 2008 ok dzięki pytałem dlatego ponieważ nie wiem co konkretnie się nadaje dla tych dwóch gatunków.
sision Posted December 15, 2008 #4 Posted December 15, 2008 Demasoni jest roślinożernym pyszczakiem, Msobo zakrawa trochę o mieszaną dietę, choć dalej z akcentem na roślinki.
weapster Posted December 15, 2008 Author #5 Posted December 15, 2008 na wstępie do tropicalów które mam chce zamówić: HIKARI - CICHLID EXCEL - POKARM DLA PYSZCZAKóW mini 60g sera flora 100g i zastanawiam się jeszcze nad Naturefood PREMIUM CICHLID PLANT - S 45g tyle że cena zabójcza, chociaż chyba lepiej zamówić odrazu przynajmniej nie będę 2x płacić za wysyłkę. Co o tym sądzicie? Szukać czegoś jeszcze?
sabotage Posted December 15, 2008 #6 Posted December 15, 2008 Starczy, do tego salata, makaron, brokuly itp i bedzie git.
sision Posted December 15, 2008 #7 Posted December 15, 2008 Ponoć ten Naturefood jest dobry, sam chciałem kupić, ale kasa poszła na kubeł. Lepiej weź, ryby będą wdzięczne
weapster Posted December 15, 2008 Author #8 Posted December 15, 2008 może w zamian za flora, chociaż one są w płatkach, a z nimi wygodniej (chyba nie trzeba moczyć co nie?) a jak narazie pyski mają problem z granulatem, jak napęcznieje nie daj rady połknąć. Rozdrabniam go... i jeszcze musze w koncu wew kupić
sision Posted December 15, 2008 #9 Posted December 15, 2008 W zamian za florę? a ile kosztuje 100g tego pokarmu? chyba nie dużo.... Jak mam wybierać między filtrem a lepszym pokarmem, wezmę filtr, a dobry pokarm kupię za miesiąc. Od Tropicala czy Sery ryby nie zdechną.
Recommended Posts