Skocz do zawartości

Witam wszystkich serdecznie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku chciałabym wszystkich wielbicieli akwarystyki serdecznie przywitać.Piszę pierwszy raz na tym i jedynym forum. Prawdę mówiąc internet jest dla mnie większą magią[dopiero od niedawna]aniżeli pielęgnacja moich akwariów.Pasja akwarystyki towarzyszy mi od 8 lat .Posiadam trzy akwaria ,w tym jedno z pyszczkami[120l ].Posiadam dwa ulubione od wielu lat gatunki;Melanochromis auratus 1+2,oraz Maylandia red red 1+2.Moja wiedza o pielęgnacji pyszczków pochodziła z książek . Bardzo proszę o wyrozumiałość jeżeli popełniłam błędy w nazwie rybek.Czytam wasze opinie bardzo dokładnie i zdałam sobie sprawę,że jeszcze dużo wiedzy muszę wchłonąć.Uwielbiam swoje wszystkie rybki i poświęcam im dużo czasu ,chociaż marzę o większym akwarium dla pysiów. Na tym zakończę tych parę słów,aby nie przynudzać.Serdecznie pozdrawiam i przepraszam za błędy.

Opublikowano

Witam serdecznie mam nadzieje że stronka i forum pozwoli ci zgłębić wiedzę na temat Malawi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak . Wiem doskonale ,że akwarium jest za małe ale już niedługo będzie okazalsze.Kupując te polecane pyszczki trzy lata temu, mówiono mi ,że nie rosną duże.Zaufałam sprzedawcy.W moich książkach tematyka ogólna,nic o tych typowych gatunkach,dopiero na w Klubie znalazłam ich nazwy i trochę konkretnej wiedzy.Urosły sporo i są zdrowe ,mnożą się jak szalone.Nie chcę aby się męczyły,dlatego planuje większe akwarium.