Skocz do zawartości

cichy i dobry filr wewn. do 240 l?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak czytam...i patrzę , że innego rozwiązania nie ma....bo albo cichy i słaby przepływ albo głośny z dobrą filtracją.....

A powiedzcie koledzy jakie wymiary ma ten at 202?

Zadałem wcześniej pytanie....

http://www.allegro.pl/item495208814_bio_filtr_sp_3800l_200l_h_25w_akw_400_500l_gratis.html

Czy taki filtr będzie równie dobry jak at...ma również 2000l przepływu...lecz + ma koszyk nie zabudowany cały lecz cały prawie odkryty jak ktoś kiedyś wspomniał o powierzchni zasysania no i cena też dobra....

Opublikowano

Zakupiłem dziś atmana at-203. Na pewno poruszyło trochę wodom.Co do skuteczności filtracji??? Jeszcze jedno nie wydaje mi się żeby był głośny.Minus to to że nie miałem w zestawie tego koszyka na który zakłada się gąbkę.Była sama głowica a problem z końcówką jest nie powiem bo wyjście z filtra nie pasuje na nic standardowego bo średnica jest większa.

Opublikowano
Tak czytam...i patrzę , że innego rozwiązania nie ma....bo albo cichy i słaby przepływ albo głośny z dobrą filtracją.....

http://www.allegro.pl/item495208814_bio_filtr_sp_3800l_200l_h_25w_akw_400_500l_gratis.html

Czy taki filtr będzie równie dobry jak at...ma również 2000l przepływu...lecz + ma koszyk nie zabudowany cały lecz cały prawie odkryty jak ktoś kiedyś wspomniał o powierzchni zasysania no i cena też dobra....

Smialo Resuna, To, ze wyglada tandetnie mi akurat nei przeszkadza. Swietnie wciga syf, dobrze dmucha, wiadomo , ze plastik tandeta... Jednak , jak na chinczyka za 40zł z taka moca i przeplywem jest super.

Tyle, ze ten model jest zdecydowanie za mocny na 120cm... Pamietaj, ze resuny w odrozniniu od atmana nie maja regulacji przeplywu.

Opublikowano

[spoiler:352msqyy]

Smialo Resuna, To, ze wyglada tandetnie mi akurat nei przeszkadza. Swietnie wciga syf, dobrze dmucha, wiadomo , ze plastik tandeta... Jednak , jak na chinczyka za 40zł z taka moca i przeplywem jest super.

Tyle, ze ten model jest zdecydowanie za mocny na 120cm... Pamietaj, ze resuny w odrozniniu od atmana nie maja regulacji przeplywu.

[/spoiler:352msqyy]

Hmmm odpowiadałeś na moje pytanie? jeśli tak to chyba nie widziałeś linku :) tam nie ma resuna :P Jest inny filtr....

Opublikowano

Przepraszam kolego(jeśli tak mogę do Ciebie się zwracać na Ty :) ) nie twoja wina tylko moja...ja nie doczytałem...zwracam honor :D

To ja go kupję w takim razie...albo poszukam mniejszego.