Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Regulacja odbywa się poprzez wciśnięcie zapadek. Jedna zapadka to 15 minut

Jeśli chcemy żeby lampa paliła się od godziny 20:00 do 22:00 to wciskamy pomiędzy tymi godzinami 8 zapadek - segmentów.

Hihi to z opisu aukcji :wink:

Opublikowano

jedna wielka paranoja. nie mowiac juz o tym ze do kazdego takiego programatora jest dodana instrukcja w wielu jezykach ( w tym pl, wiec nie trzeba byc poliglota), mamy takze google, ktore nie jest wrogiem :twisted:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja uważam,że taki programtor jest do niczego....bo ustawiamy go raz i jak zejdzie to trzeba od nowa...a dokładając 10zł można kupić elektroniczny gdzie można ustawić włączanie np o 7 rano i wyłączanie o 7 wieczorem i będzie tak leciał puki gonie wyłączymy...a w tym niestety trzeba to robić za każdym razem :(

Opublikowano
A ja uważam,że taki programtor jest do niczego....bo ustawiamy go raz i jak zejdzie to trzeba od nowa...a dokładając 10zł można kupić elektroniczny gdzie można ustawić włączanie np o 7 rano i wyłączanie o 7 wieczorem i będzie tak leciał p<font color=red>ó</font>ki gonie wyłączymy...a w tym niestety trzeba to robić za każdym razem :(

Co?? Ja dałam za niego nie całe 10 zł i po wytłumaczeniu jak się to ustawia, mam ustawione, że włącza się o 10 wyłącza o 22 i od tego czasu go nie ruszam, nic nie trzeba ustawiać za każdym razem :wink:

Opublikowano

A przepraszam pomyślałem o taki przedwiecznym który mam:) ....ale spojrzałem na ten co masz i Ty i faktycznie tak jak kolega pisał wyżej należy powciskać przyciski od do godziny której chcemy by światło się paliło i gra...lecz należy jeszcze suwak przesunąć na dół :)