Patrykolo14 Opublikowano 3 Listopada 2008 #1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Czy to normalne,że ryby zbytnio nie interesują się krylem? Czy brak przyzwyczajenia może być przyczyną?
meth Opublikowano 3 Listopada 2008 #2 Opublikowano 3 Listopada 2008 Imho tak, moje właśnie robią komiczne podchody do krewetki mrożonej , ale co karmienie odważniej ją rozszarpują.
sabotage Opublikowano 3 Listopada 2008 #3 Opublikowano 3 Listopada 2008 Tak nie skromnie zapytam, jaka masz obsade?
danielj Opublikowano 4 Listopada 2008 #5 Opublikowano 4 Listopada 2008 To dlaczego się dziwisz? One nawet przez geny nie wiedzą so to kryl Trza je nauczyć i to powolutku.
yaro Opublikowano 4 Listopada 2008 #6 Opublikowano 4 Listopada 2008 troszkę głodówki i może spróbują, ale nigdy nie będzie dla nich to podstawowy pokarm.
Gość Opublikowano 5 Listopada 2008 #7 Opublikowano 5 Listopada 2008 ja mam non-mbune (czyli z zalozenia powinny lepiej angazowac sie w miesko) i tez sa "malo zainteresowane", choc powoli im przechodzi (karmie Sera Freeze Dried Krill = liofilizowany kryl)
Rekomendowane odpowiedzi